• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

20:06

Nemački novinar provocirao trenera Totenhema! Povod - Hari Kejn i Bajern Minhen! (FOTO)

EPA

Fudbal

Nemački novinar provocirao trenera Totenhema! Povod - Hari Kejn i Bajern Minhen! (FOTO)

Podeli vest

Novinar nemačkog "Bilda" isprovocirao trenera Totenhema, a sve u sklopu potencijalnog transfera Harija Kejna u Bajern.

Već nedeljama se kuva transfer Hari Kejna u Bajern Minhen, ali Totenhem uspeva da odoli bogatim ponudama Bavaraca. Juče smo pisali o tome da je nemački velikan tražio od Pevaca da odrede cenu za engleskog reprezentativca, ipak, iz Londona su dobili negativan odgovor. 

Jasno je da Bajern neće tako lako odustati, a da na sve načine pokušavaju da slome otpor Totenhema videlo se danas u Bangkoku tokom konferencije za medije. Naime, jedan od novinara nemačkog "Bilda" poslat je na put kako bi pratio dešavanja u taboru Pevaca, a tokom konferencije za medije treneru Angeu Postekoglu pokazao je dres Bajerna sa imenom Harija Kejna i brojem devet. 

- Gospodine Postekoglu, kako se osećate pri pogledu na ovo - glasilo je pitanje nemačkog novinara. 

Videlo se na licu novog trenera Totenhema da mu provokacija ili šala nije prijala. Pokušao je portparol engleskog tima da se umeša, ali je Postekoglu uspeo da se izbori sa škakljivim pitanjem. 

- Šta mogu da vam kažem o tome? Ništa! Da li ste se lepo nasmejali? Dobili ste šta ste hteli? Vrlo dobro, prešli ste dug put zbog toga. Šmekerski, nema šta - rekao je Postekoglu. 

"Bild" je, potom, otišao i korak dalje pošto su preneli da će Kejti Kejn, supruga slavnog fudbalera, u narednim danima boraviti u Minhenu kako bi razgledala kuće u Grinvaldu, gde bi porodica Kejn trebala da se smesti kada do transfera dođe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija