• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

19:25

Pariz Sen Žermen stavio ultimatum pred Mbapea: Ili novi ugovor ili prodaja odmah!

Reuters

Fudbal

Pariz Sen Žermen stavio ultimatum pred Mbapea: Ili novi ugovor ili prodaja odmah!

Podeli vest

Čelnici Pariz Sen Žermena postavili ultimatum pred Kilijana Mbapea.

Kao bomba odjeknula je u petak vest da je Kilijan Mbape izbačen iz tima. Pariz Sen Žermen na sve način pokušava da se dogovori sa francuskim fudbalerom, ali pošto im to do sada nije pošlo za rukom Sveci su se odlučili da kazne jednog od najboljih igrača današnjice. 

Kilijan Mbape nije otišao sa ekipom put Japana, povod je jasan pošto je Francuz nedavno rešio da na kraju naredne sezone ode iz Pariz Sen Žermena kao slobodan igrač. Francuski velikan nije spreman da bez obeštećenja izgubi Mbapea zbog čega su pred njega stavili novi ultimatu. 

"PSŽ podseća da s obzirom na naša ulaganja u svetski fudbal, Mbapepeova budućnost može biti samo transfer ovog leta - ili novi produžetak ugovora posle 30. juna 2024. godine, što je jasno utvrđeno ugovorom između nas", navodi Pari Sen Žermen u saopštenju.

Razlog je jasan - Pariz Sen Žermen ima interese da kao klub zaradi od prodaje Kilijana Mbapea. U saopštenju je Francuz otpužen za manjak iskrenosti i zatražen je hitan sastanak kako bi se pronašlo najbolje rešenje za obe strane. 

odsetimo, Kilijan Mbape je u Pari Sen Žermenu od 2017. godine, odnosno sezonu kasnije je otkupljen za 180 miliona evra. U međuvremenu je postigao 212 golova i asistirao za još 98 na 260 utakmica. Prošlog leta pravio je velike probleme čelnicima kada se navodno dogovorio sa Real Madridom, ali je na kraju potpisao najeći ugovor u istoriji fudbala sa Pariz Sen Žermenom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Pravo u metu! Dodik patosirao Grlića Radmana: Bolje mu je da ćuti jer je NDH počinio najveće zločine ovde - genocid nad srpskim narodom!
Politika

Pravo u metu! Dodik patosirao Grlića Radmana: Bolje mu je da ćuti jer je NDH počinio najveće zločine ovde - genocid nad srpskim narodom!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik oštro je odgovorio šefu hrvatske diplomatije Gordanu Grlić Radmanu na izjavu, da je "neprihvatljivo i neutemeljeno Hrvatsku stavljati u istu poziciju sa Srbijom kao agresore u BiH što se sugeriše knjigom koju je predstavilo udruženje koje okuplja porodice žrtava "genocida" iz Srebrenice", i poručio mu da je upravo Hrvatska bila agresor na BiH. Dodao je da bi "Hrvatska bi sada trebalo barem da ćuti jer je upravo NDH počinio najveće zločine na ovom prostoru".

27.05.2024

10:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija