• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

08:39

Moraš još da učiš! Hit snimak Matića i Dibale sa priprema Rome: Srbin ga "odrao" za stolom (VIDEO)

EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Fudbal

Moraš još da učiš! Hit snimak Matića i Dibale sa priprema Rome: Srbin ga "odrao" za stolom (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Rome su u jeku priprema za novu sezonu. Žoze Murinjo sa pištaljkom i štopericom nabio je žestok tempo fudbalerima ekipe iz "Večnog grada".

Baza "vučice" je portugalska regija Algarve, u kojoj vredno treniraju i igraju test utakmice.

Poslednju proveru italijanski tim imao je protiv Brage. Meč je završen nerešeno 1:1, a Murinjo je bio zadovoljan onim što je video.

U pauzama između treniga i utakmica, naravno, igrači odmaraju, a pojedini kao što je naš Nemanja Matić odmeravaju snage u drugim sportovima.

Srpski internacionalac izazvao je Paula Dibalu na duel u stonom tenisu, a sudeći po snimku Matić je "odrao" Argentinca i posle svega ga "peckao" na Instagramu porukom:

- Prijatelju, moraš još da učiš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija