• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2023

06:25

Ostvario sam san! Bekam: Svako jutro se pitam da li je Mesi stvarno došao

Shutterstock/Reuters/EPA

Fudbal

Ostvario sam san! Bekam: Svako jutro se pitam da li je Mesi stvarno došao

Podeli vest

Legendarni engleski fudbaler i vlasnik Intera iz Majamija Dejvid Bekam otkrio je da odlazi na posao svako jutro kako bi se uverio da je Lionel Mesi stvarno došao u njegov klub.

Nekadašnji engleski reprezentativac otkrio je da je još pre deset godina osmislio plan kako da dovede Argentinca iako u tom trenutku još nije imao ni osnovan klub!

Uzbuđen kao dete

Bekam se prisetio kako je tada razmišljao da je Mesi najbolja kombinacija fudbala i marketinga koju svetu može da ponudi. Sad kad je uspeo da dovede "omalenog čarobnjaka", Englez i dalje ne veruje da se to desilo.

- Nisam verovao da ću kao vlasnik kluba moći da iskusim isto osećanje koje sam mogao kao igrač. Ali kada sam dobio poziv da je Mesi izabrao da dođe kod nas, osetio sam isto uzbuđenje kao kad sam izlazio na teren "Old Traforda" ili "Vemblija". Razmišljao sam kako smo potukli konkurenciju. Doveli smo najvećeg u istoriji naše igre. Od tada svaki dan dolazim u 7.30 ujutru na posao, samo da ga vidim. Da vidim da li je Mesi zaista tu - opisao je Mesi.

Foto: EPA Images

Oduševio američku publiku: Leo Mesi

Ideja da angažuje Mesija rodila se pre deset godina, kada je bio na večeri sa Mesijevim ocem Horheom. U to vreme Leo je bio zvezda Barselone i najbolji igrač planete, a Bekam se nadao da će ga jednom ubediti u svoju zamisao.

Đavolski posao

- Sve je poteklo tokom razgovora na večeri uz čašu vina. Rekao sam Horheu Masu (američkom milijarderu iz Majamija): "Jednog dana trebalo bi da dovedemo Mesija u naš klub." Čak sam pronašao u telefonu sliku, jedna marketinška agencija mi je napravila montažu dresa sa grbom tada nepostojećeg kluba, a nosio ga je Leo Mesi. Bilo je to pre deset godina. Dakle, uvek mi je bilo na umu. Verovatno svaki vlasnik kluba želi da dovede najboljeg. Da li svako i uspe? Naravno da ne. Ali mi smo sedeli na večeri i bili u fazonu: "Okej, za naše tržište, za naše navijače, nema nikog boljeg od Lea." Na kraju smo napravili đavolski dobar posao - zaključio je Bekam.

 

Viktorija prvo bila besna

Potvrdu da Mesi dolazi u moj klub dobio sam u pet ujutru dok smo Viktorija i ja još bili u krevetu, prisetio se Dejvid Bekam.
- Bio sam u Japanu sa porodicom i probudio sam se u pet ujutru jer je telefon uporno vibrirao. Supruga Viktorija je rekla: "Ugasi taj telefon!" Pogledao sam i video da je nešto bitno. Stavim naočare i vidim da Leo dolazi! Gotovo je! Potvrdio je! Žena me pita: "Kako misliš potvrdio je?" Kažem: "Rekao je na TV-u da ide u Inter Majami." Naježim se i sada kada pričam o tome - opisao je emotivni Bekam.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija