• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2023

17:50

Alegri Vlahoviću: Nisi ti za ovo, ali... Pljušte provokacije na treningu Juventusa!

printscreen

Fudbal

Alegri Vlahoviću: Nisi ti za ovo, ali... Pljušte provokacije na treningu Juventusa!

Podeli vest

Juventus je trenutno na turneji po SAD, "Stara dama" je izbačena iz UEFA takmičenja na godinu dana, a na trenzima sve pršti.

I Italija bruji o detaljusa treninga, kada je posle nekolioko promašaja trener Masimijano Alegri uputio kritiku, ali i dao savet našem Dušanu Vlahoviću.

- Nisi ti za ovo, ali daću ti savet. Šutiraj blizu stative, drugačije nećeš pogoditi - rekao je trener crno-belih svom napadaču.

Posle toga, Dušan se zainatio i iz drugog pokušaja uspeo da ubaci loptu u mrežu, a onda ga je čikao i saigrač Pogba. 

Foto: printscreen

 

Srpski reprezentativac je imao spreman odgovor za Francuza:

- Da nisi izgubio u ovome, mogao bi da mi pričaš. Pre deset godina sam bio dete i gledao sam video u kom si izgubio - rekao je Vlahović.

Pogba mu je uzvratio:

- I ti si izgubio. Svaka čast, ti si nova vrsta.

Sve je ovo bilo je u najvećoj meri u šali, jer atmofera u ekipi je nikad bolja, što nagoveštava uspešnu sezonu Juventusa u kalču.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija