• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2023

10:54

Italijan nema dilemu: U Juventusu su ludi ako se odreknu Vlahovića!

EPA Images

Fudbal

Italijan nema dilemu: U Juventusu su ludi ako se odreknu Vlahovića!

Podeli vest

Čuveni trener Ćezare Prandeli (65) smatra da "stara dama" ne treba da proda srpskog napadača ovog leta.

Spekuliše se već duže vreme da će Dušan Vlahović (23) karijeru nastaviti u Čelsiju, a da će u suprotnom smeru krenuti Romelu Lukaku. Navodno su pregovori između engleskog i italijanskog velikana uveliko u toku, a iskusni stručnjak smatra da će Juventus napraviti veliku grešku ukoliko se odrekne našeg reprezentativca.

Prandeli je vodio Fiorentinu u sezoni 2020/21. i upravo je tada mladi centarfor eksplodirao na Apeninima, pošto je na 40 utakmica dao 21 gol i upisao dve asistencije. Prošlog leta je ostvario transfer težak preko 80 miliona evra u klub iz Torina, međutim, problemi sa povredama i loša sezona crno-belih dovela je do toga da i on ima učinak ispod očekivanja.

Foto: AP PHOTO

Prandeli je Vlahovića trenirao u Firenci

S obzirom na finansijske probleme sa kojima se Juve suočava, primoran je da u ovom prelaznom roku proda neku od zvezda, među kojima je i dete Partizana. "Plavci" ga žele, ali su spremni da uz novac pošalju i Romelula Lukakua.

- Apsolutno nisam za to. Sviđa mi se Lukaku, ali sa tehničke strane i gledajući iz perspektive budućnosti, nikada se ne bih odrekao Dušana zbog Belgijanca. Neću da ulazim u ekonomske procene, ali Vlahovićev kvalitet je nesporan i nemerljiv. Ima 23 godine, a Romelu 30. Već je vrhunski napadač i može samo da postane još bolji. Vredeće sigurno više od 100 miliona evra - poručio je Prandeli.

Foto: Reuters

 

Nekadašnji selektor Italije je dodao da je povreda prepona u velikoj meri sputala Srbina da bude znatno efikasniji minule sezone.

- Svi znaju da je imao fizičkih problema. Špic kao što je on mora da se ceni, veliki je kapital i ekipa mora da igra za njega, da mu omogući da završava akcije. Dušan ima fenomenalan osećaj za gol, sjajnu levu nogu, napada prostor u pravom trenutku...Siguran sam da Vlahović, u tandemu sa Federikom Kjezom, naredne sezone može da nosi Juventus i da pređe cifru od 25 golova - naglasio je Prandeli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija