• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

07:33

Mbape u Liverpulu? Možda neko hoće da me iznenadi! Klop raspalio navijače

Reuters

Fudbal

Mbape u Liverpulu? Možda neko hoće da me iznenadi! Klop raspalio navijače

Podeli vest

Možda neko iz kluba hoće da me iznenadi sa Mbapeom, ali se to za ovih osam godina nikada nije desilo, u svom maniru prokomentarisao je Klop transfer sagu oko francuskog reprezentativca.

Španska serija oko Kilijana Mbapea dobila je ovog leta novu sezonu... Prošle godine Francuz je pregovarao sa Real Madridom, delovalo je da će gotovo sigurno obući dres Kraljevskog kluba, a onda je iznenada produžio "vernost" Pariz Sen Žermenu i to debelo naplatio.

Mnogi su pomislili da je to kraj njegovim "ludorijama", ali nije i očigledno tome neće biti kraj uskoro. Mbape je ovog leta, u kako smo naveli "drugoj sezoni", uspeo da se posvađa sa svima u Pariz Sen Žermenu, a uprava kluba postavila mu je ultimatum - produžetak ugovora, prodaja ovog leta ili sedenje na tribinama narednih godinu dana. 

Odmah su se javili klubovi iz Saudijske Arabije i nudili 1.000.000.000 evra za Mbapea, navodno, Francuz je to odbio zbog čega je njegov status još uvek pod znakom pitanja. Šuškalo se da su i pojedini evropski klubovi ušli u pregovore sa Pariz Sen Žermenom oko njega, među njima i Liverpul, ali je Jirgen Klop stavio tačku na glasine o dolasku francuskog reprezentativca na Enfild. 

Liverpul je, kako su pisali ostvrski mediji, bio spreman da Mbapeu ponudi utočište na godinu dana u vidu pozajmice. Kroz 12 meseci on bi kao slobodan igrač otišao u Real Madrid, ali je jasno da takav plan ne odgovara Pariz Sen Žermenu koji se u ovom momentu pita za sve. Navijači Redsa su se "upalili", a onda ih je Klop vratio na zemlju. 

- Smejali smo se tome. Mogu da kažem kako mislim da je on vrlo dobar igrač. Ali finansijski uslovi nam nikako ne odgovaraju. Ne bih da kvarim priču, ali koliko ja znam od toga nema ništa. Možda neko drugi iz kluba priprema nešto i želi da me iznenadi! Ali to se još nije dogodilo u prethodnih osam godina otkako sam ovde. Ovo bi bio prvi put - rekao je Jirgen Klop. 

Podsećamo, Redsi su ovog leta bili aktivni na tržištu, a na Enfild su stigli Dominik Soboslaj i Aleksis Mekalister za ukupno 112.000.000 evra. Uskoro se očekuje da Liverpul završi i transfer Romea Lavije iz Sautemtona o čijem angažmanu se pregovara već neko vreme. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija