• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

09:33

Mamić veliča Zvezdana Terzića: Partizan će slaviti punoletstvo bez titule!

printscreen/mozzartsport

Fudbal

Mamić veliča Zvezdana Terzića: Partizan će slaviti punoletstvo bez titule!

Podeli vest

Nekadašnji prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić (64) poručuje da fudbalski klub Partizan još dugo neće biti šampion Srbije, jer u našoj zemlji trenutno dominira Crvena zvezda sa Zvezdanom Terzićem (57) na čelu!

Mamić je u razgovoru za "Maksbet sport" pričao o odnosu srpskih večitih rivala, ali pre svega o generalnom direktoru Crvene zvezde, za koga je u više navrata napomenuo da radi odličan posao i da će ekipa sa "Marakane" zajedno sa njim biti stabilan učesnik Lige šampiona.

Foto: Starsportphoto

 

 

Čovek koji je poznat po tome što je mnoge igrače prodao za višemilionska obeštećenja veruje da će Zvezda u budućnosti biti blizu evropskog vrha.

- Onaj ko prati zna da sledi reforma Lige šampiona od naredne godine. Zvezda je, po mom mišljenju, siguran putnik u to društvo. Nagradni fond biće veći za 50 odsto, i biće veći broj utakmica. Ko uđe u taj voz, približiće se evropskom vrhu - naglašava Zdravko Mamić.

Međutim, najzanimljiviji deo bio je onaj vezan za današnji odnos snaga večitih rivala Zvezde i Partizana. Prema Mamićevim rečima, crveno-beli su na putu višegodišnje dominacije i ne veruje da će crno-beli uskoro pripretiti timu iz Ljutice Bogdana. Poznati hrvatski funkcioner to je na slikovit način opisao.

- Hajduk nam je proslavio punoletstvo, punoletno su lice, sad su ušli u 19. godinu bez titule. Ako Zvezda uđe u voz nove Lige šampiona, što očekujem, siguran sam da će i Partizan da "slavi" punoletstvo. A ako dinamo bude prvak Hrvatske i nađe se u istom društvu sa Zvezdom, Hajduk neće biti prvak još 19 godina. Sad im je prilika i bojim se da će ove godine nekako da ukradu titulu Dinamu - poručuje Mamić za "Maksbet sport".

Foto: Starsportphoto

Mamić u društvu Dejana Savićevića, Tomislava Karadžića, Davora Šukera i Ivana Ćurkovića

 

Povod za razgovor sa bivšim čelnikom Dinama bila je činjenica da je Terzić oslobođen optužbi za zloupotrebu položaja dok je bio u OFK Beogradu, a o Zvezdinom funkcioneru, Mamić je imao samo reči hvale.

Drago mi je mnogo zbog Zvezdana Terzića. Lično ga znam i onda mi je još draže. Reč je o izuzetnom fudbalskom funkcioneru, uz Dragana Džajića najpoznatijem u srpskom sportu, ne samo u fudbalu. I sa sportske i sa ljudske strane mi je drago što su se te njegove nevolje okončale. Pratim evropske koeficijente, vidim kakva se ekipa napravila. Terzić mi je predstavio svoj plan, ne mogu sad da vam prepričavam šta mi je rekao, ali vidim da ima jasan plan, da vozi po tom planu, da ima ideju i viziju koja se ostvaruje. Videćemo jednu mnogo jaku Zvezdu - ističe Mamić.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija