Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2023

22:46

Mladost do pobede u Pančevu vodio momak rođen 2006. godine!

Starsportphoto

Fudbal

Mladost do pobede u Pančevu vodio momak rođen 2006. godine!

Podeli vest

Fudbaleri Mladosti iz Lučana savladali su u subotu uveče Železničar u Pančevu sa 2:0 (2:0) u meču 2. kola Superlige Srbije.

Ekipa iz Dragačeva tako je nakon dva odigrana kola sakupila četiri boda, pošto su u prvom kolu remizirali sa surduličkim Radnikom. Utakmica u Pančevu, protiv dojučerašnjeg drugoligaša, ostaće upamćena po tome da je trijumf gostima iz Lučana doneo mladi Uroš Sremčević, 17-godišnji momak rođen 2006. godine!

Foto: Starsportphoto

 

 

Talentovani omladinski reprezentativac Srbije doneo je vođstvo Lučancima u 14. minutu, na asistenciju Žarka Udovičića, a konačan rezultat postavio je najiskusniji fudbaler Mladosti Ivan Milošević (38), pogotkom u 36. minutu. Železničar nakon dva odigrana kola ima tri boda, pošto su pre poraza od Mladosti zabeležili trijumf na startu prvenstva protiv Napretka u gostima.

Superliga se nastavlja u nedelju, pošto na teren izlaze fudbaleri Crvene zvezde i Napretka, a nešto kasnije i Vojvodine i Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija