• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2023

09:50

Zbog mafijaša Hrvat ne može u Fener! Teške optužbe na Mamićev račun!

AP Photo/Frank Augstein

Fudbal

Zbog mafijaša Hrvat ne može u Fener! Teške optužbe na Mamićev račun!

Podeli vest

Ne odustaje turski Fenerbahče od Dominika Livakovića, a tamošnji navijači se još uvek nadaju da će hrvatski golman ovog leta potpisati za njihov voljeni klub. Tamošnji novinari pitaju se šta se događa sa njegovim transferom, a neki su otišli i korak dalje tvrdeći da je krivac Zdravko Mamić.

Mnoge je iznenadio odgovor novinara Ahmet Ercanlar u emisiji "343 Digital"  na pitanje zašto Dominik Livaković nije još uvek u Turskoj.

 

- Dinamo vodi mafijaš. Transfer zbog toga nije rešen već tri meseca. Nije lako dovesti igrača Dinama. Imamo primer kada je Dinamo prodao jednog igrača u Englesku, a njegov otac i on nisu hteli tamo da idu. Nedelju dana kasnije njegovog oca je udario automobil. Eto kakav je taj predsednik čovek - rekao je Ercanlar i dodao da prvi čovek Dinama živi izvan Hrvatske. 

Iako nije imenovao Zdravka Mamića, jasno je da je Turčin aludirao na njega. Uz taj njegov govor "343 Digital" je objavio fotografiju predsednika Dinama Mirka Barišića.

Ipak poznati turski novinar definitino nije mislio na njega, jer Barišić Dinamo vodi iz Hrvatske...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija