• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2023

10:05

Svi se hvataju za glavu! Mitrović na štakama posle utakmice! (FOTO)

TAnjug/AP

Fudbal

Svi se hvataju za glavu! Mitrović na štakama posle utakmice! (FOTO)

Podeli vest

Srpski fudbaler i kapiten Fulama Aleksandar Mitrović (28) uslikan je kako jučerašnju utakmicu protiv Evertona napušta sa štakama!

Srpski golgeter igrao je na "Gudisonu", pošto je početkom drugog poluvremena ušao u igru. Nakon svega nekoliko minuta požalio se na povredu, u prvi mah zatražio izmenu, ali je ipak nekoliko trenutaka kasnije odbio da izađe iz igre. U pitanju je povreda leve noge, za koju se srpski as uhvatio dok je ležao na travi.

Foto: profimedia

 

 

Stisnuo je popularni Mitar zube i odigrao meč do kraja, ali izgleda da je to ostavilo posledice na njegovu levu nogu. Upravo to je povredio Mitrović prilikom jednog doskoka, pa je, kako se navodi na društvenim mrežama, utakmicu 1. kola Premijer lige napustio na štakama. Njegov tim trijumfalno je započeo Premijer ligu, pošto je slavio sa 1:0.

Evo kako je izgledao Aleksandrov izlazak sa stadiona na jučerašnjem meču.

 

 

Ostaje da se vidi koliko je ozbiljna povreda srpskog golgetera i da li će ipak odsustvovati sa terena neko vreme, iako tako nije izgledalo u prvi mah. Što se tiče njegovog statusa u Fulamu, utisak je da će zasad ostati u londonskom klubu, iako je pre nekoliko nedelja delovalo da je završio transfer u Al Hilal iz Saudijske Arabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija