• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2023

10:33

Žestoka tuča na tribinama! Haos, nije se znalo ko koga udara (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Žestoka tuča na tribinama! Haos, nije se znalo ko koga udara (VIDEO)

Podeli vest

Eskalacija navijačkih sukoba u Evropi. Jedan navijač je stradao u tuči navijača AEK-a i Dinama iz Zagreba pre nekoliko dana u Atini, dok nam nove jezive scene stižu iz Francuske.

Ovog vikenda krenula je nova sezona u Francuskoj. Počeli su šampionati u prvom i drugom rangu tamošnjeg fudbala, ali je jedan meč privukao pažnju, ali ne zbog golova. 

U prvom meču Lige 2 viđena je žestoka tuča navijača. Rodez je ugostio Sent Etjen (2:1), a na ulazu na gostujuću tribinu došlo je do žestoke tuče između dve navijačke grupe pomenutog tima.

Video snimak okršaja pojavio se na društvenim mrežama. Sevale su pesnice na sve strane, nije se znalo ko koga udara, sreća pa niko nije stradao.

 

 

 

 

Sent Etjen je na kraju poražen na ovoj utakmici, Rodez je trijumfovao rezultatom 2:1.

Što se tiče haosa u Atini, Grci su podigli optužnice protiv još 40 navijača zagrebačkog Dinama nakon što je navijač AEK-a izboden nožem u Atini, čime je broj optuženih porastao na 70. Više od sto huligana uhapšeno je u ponedeljak uveče nakon masovne tuče pristalica dva kluba, uoči meča kvalifikacija za Ligu šampiona.

U tuči je ubijen navijač AEK-a Grk Mihalis Kacuris (29). On je preminuo od krvarenja nakon što je dobio ubodne rane u levoj ruci. Većina do sada optuženih su Hrvati, članovi “bed blu bojsa". Svi privedeni se terete za ubistvo, kriminalno organizovanje i nelegalno posedovanje oružja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija