• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2023

07:15

Muuuk! Srbin na rođendan utišao krcat "Velodrom" (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Muuuk! Srbin na rođendan utišao krcat "Velodrom" (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Panatinaikosa plasirali su se u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u gostima bili bolji od Marseja nakon izvođenja penala sa 5:3, dok je nakon 120 minuta rezultat bio 2:1 za francuski tim.

PAO je iz prvog meča imao prednost od 1:0, ali je Pjer Emerik Obamejang sa dva gola u prvom poluvremenu okrenuo dvomeč, a onda u nadoknadi drugog poluvremena uspeo da izbori produžetak.

Grčki vicešampion domogao se plej-ofa za Ligu šampiona pošto je stigao do gola u poslednjem minutu sudijske nadokande i to iz jedanesterca (2:1), a onda u penal seriji, posle traumatičnih produžetaka, stigao do velike pobede. Tačku je pred krcatim "Velodromom"  stavio Filip Mladenović. Bio je nepogrešiv, postavio je konačnih 5:3, i tako ulepšao sebi 32. rođendan.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Mateo Genduzi bio je tragičar, pošto je skrivio penal, a Fotis Joanidis je hladnokrvno pogodio za produžetak. Tokom dodatnih 30 minuta PAO je čekao šansu iz kontre. Vitinja je potom raspalio atmosferu na stadionu golom u 110. minutu, ali je glavni sudija uz konsultaciju sa VAR sobom poništio pogodak zbog malog ofsajda.

I tokom penala tragičar je bio Genduzi. On je prvi promašio za Marsej, dok je svih pet izvođača Panatinaikosa bili precizni. Poslednji penal za grčki tim izveo je pomenuti Filip Mladenović, koji je na teren ušao u drugom poluvremenu. Panatinaikos predvodi Ivan Jovanović, dok se u startnih 11 našao još jedan Srbin, Filip Đuričić. PAO će se za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona boriti sa Bragom, koja je izbacila naš TSC.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija