• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

12:32

Lalatović pred meč LE: Da nijedna ukrajinska majka ne zaplače!

Starsportphoto

Fudbal

Lalatović pred meč LE: Da nijedna ukrajinska majka ne zaplače!

Podeli vest

Fudbaleri Zorje iz Luhanska, koje s klupe predvodi Nenad Lalatović, igraju prvi meč plejofa Lige Evrope protiv Slavije iz Praga u Češkoj, a trener ukrajinskog tima je sa mnogo emocija govorio na konferenciji.

Svestan je srpski stručnjak Nenad Lalatović koliko će biti teško njegovim izabranicima, ali je pokušao da pronađe reči kojim bi im dao vetar u leđa.

- Znamo da nas očekuje veoma težak meč. Slavija je fizički dobar tim, dobro radi pod pritiskom. Trči mnogo bez lopte i dugo nije izgubila. Naravno, došli smo da pobedimo. Nemamo šta da izgubimo. U svakom slučaju, igraćemo grupnu fazu evropskih takmičenja, ali bih voleo da to bude Liga Evrope. Biće veliki pritisak na Slaviju. Zorja će pokušati da odigra maksimalno. Možda je Slavija favorit, ali u fudbalu ništa nije nemoguće, jer onaj ko želi više, ide dalje - rekao je Lalatović, a prenosi "Sport.ua".

Foto: profimedia

 

 

Govorio je srpski stručnjak o činjenici da se u Ukrajini održava Dan zastave, kao i da su heroji oni na ratištu.

- Rekli smo našim momcima da igramo mirno, da nema pritiska. Naravno, heroji su oni koji sada brane Ukrajinu na frontu. Ali ako ostvarimo pozitivan rezultat, ako damo pozitivne emocije našim navijačima, onda na svoj način možemo da budemo i mi heroji. Iz Ukrajine je bio veoma dug put do Češke. Osim toga, važno je da konačno možemo da odigramo meč sa navijačima na tribinama, jer kod nas je to sada nemoguće. Ovo će biti dodatni motiv za naše igrače. Hajde da pokušamo da pokažemo našu najbolju igru i pobedimo.

Foto: profimedia

 

Nekadašnji kapiten i trener Crvene zvezde istakao je da želi da se rat napokon završi.

- Zaista se nadam da će se rat što pre da se završi, da više nijedna ukrajinska majka ne bi plakala za svojom decom, da bismo ponovo živeli normalnim životom, da treninge ili utakmice ne prekidaju sirene, raketna paljba... I moji igrači zaslužuju da igraju fudbal kod kuće, sa svojim navijačima. Nadam se da će mir uskoro doći. Verujem u našu pobedu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija