• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2023

20:29

TSC-ov "džoker" presudio IMT-u!

Starsportphoto©

Fudbal

TSC-ov "džoker" presudio IMT-u!

Podeli vest

Fudbaleri novog Superligaša Srbije, IMT-a poraženi su na teškom gostovanju u Bačkoj Topoli tamošnjem TSC-u 1:0.

Ponovo je novajlija u Superligi Srbije "pokazao zube" i bio više nego ravnopravan rival ekipi koja je ove sezone imala priliku da igra Ligu šampiona.

TSC nije uspeo da izbori najelitnije fudbalsko takmičenje, ali će takmičarsku godinu svakako provesti u Ligi Evrope. Uprkos tome, dojučerašnji član Prve lige Srbije, IMT, ponovo se pokazao kao jedan od najjačih klubova u Superligi naše zemlje.

Foto: Starsportphoto

Duel u kvalifikacijama za Ligu šampiona TSC-a sa ekipom Brage

Početak drugog poluvremena je i protekao u znaku "traktorista" koju su imali loptu u svojim nogama i neretko su pretili golu Veljka Ilića.

Ključni detalj meča nastupio je u 63. minutu, kada je trener domaćih, Žarko Lazetić u igru uveo Martina Mirčevskog, koji će, malo kasnije će se ispostaviti, rešiti pitanje pobednika na ovom susretu.

Nakon 23 minuta igre, makedonski fudbaler je, na odličan centaršut Saše Jovanovića, nadskočio Nikolu Glišića i smestio loptu iza leđa Miloša Gordića.

Foto: Starsportphoto©

Heroj TSC-a - Martin Mirčevski

Do kraja susreta imali su domaći priliku da definitivno reše pitanje pobednika, ali je Milan Radin pogodio stativu.

Poraženom IMT-u predstoji analiza ove utakmice, treninzi, pa odložena utakmica sa Partizanom, (tačan datum će tek biti saopšten).

Sa druge strane, TSC-u sledi gostovanje Radniku iz Surdulice 02. septembra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija