• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

17:55

Vest Hem razljutio Gvardiolinu četu - Mančester naoštren čeka Zvezdu na Etihadu! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Vest Hem razljutio Gvardiolinu četu - Mančester naoštren čeka Zvezdu na Etihadu! (VIDEO)

Podeli vest

Građani nakon preokreta savladali Vest Hem u Londonu - 3:1 (0:1).

Još malo vremena ostalo je do istorijske utakmice između Mančester sitija i Crvene zvezde na Etihadu. Izabranici Baraka Bahara danas će imati "generalnu probu" protiv Čukaričkog na Banovom brdu, dok je četa Pepa Gvardiole poslednji zadatak pred duel sa crveno-belima uspešno rešio. 

Građani su nakon preokreta uspeli da savladaju Vest Hem sa 3:1 u Londonu i tako pokažu da su najopasniji kada im rezultat ne ide u prilog. 

Sjajno se Vest Hem branio u prvom poluvremenu, možda i pokazao Zvezdi da sa Građanima može da se igra, ali... Kada je Džejms Vord-Prauz u finišu prvog poluvremena matirao Edersona, mašinerija se upalila, a od Čekićara nije ostalo ništa. 

 

 

Samo 30ak sekundi bilo je potrebno Mančester sitiju u drugom poluvremenu da dođe do izjednačenja, prvi gol u novom klubu postigao je Žeremi Doku nakon asistencije Hulijana Alvareza koji se danas vratio u tim nakon dugog odsustva zbog povrede. 

Borili su se izabranici Dejvida Mojesa, branili se na svojoj polovini, bili saterani u ćošak, a kada u takvom odnosu snaga Mančester siti će uvek "ugurati" loptu gol. Tako je bilo i danas u Londonu, prvo Bernardo Silva, a onda i Erling Haland u 86. minutu za konačanih 3:1. 

Podsećamo, meč Mančester sitija i Crvene zvezde na programu je u utorak od 21 čas. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija