• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

23:29

Nakon debakla u derbiju, bukti rat u Milanu!

Tanjug/AP

Fudbal

Nakon debakla u derbiju, bukti rat u Milanu!

Podeli vest

Pioli odbio da se izvini navijačima posle poraza od Intera u velikom derbiju.

Doživeo je Milan težak poraz u četvrtom kolu Serije A. Inter je u gradskom derbiju nadigrao Rosonere i savladao ih sa 5:1, a deluje da bi taj rezultat mogao da ima dublje posledice na San Siru. 

Nakon utakmice pred novinarima pojavio se Stefano Pioli koji smatra da je rezultat bio previsok u odnosu na dešavanja na terenu, kao i da ne duguje navijačima izvinjenje za težak poraz. 

- Inter je jak, to nije iznenađujuće, ali rezultat je previsok s obzirom na našu igru. Ne slažem se sa idejom da se izvinim navijačima. Zar mislite da smo namerno izgubili od Intera i to sa 5:1? Razočarani smo, baš kao i navijači. Trebalo bi da se izvinite samo kada namerno uradite nešto loše - objasnio je Pioli. 

Ipak, deluje da navijači žele izvinjenje budući da je ovo peti uzastopni poraz Milana u gradskom derbiju. Rosoneri su u tom periodu postigli samo jedan gol, danas, a u isto vreme primili čak 12. 

Već u utorak Milan će na svom terenu dočekati Njukasl u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, ali je pitanje u kakvom stanju će biti Rosoneri pred veoma bitan evropski meč. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ronaldo nokautirao čoveka! (VIDEO)
Fudbal

Ronaldo nokautirao čoveka! (VIDEO)

Al Nasr je trijumfovao protiv Al Raeda 3:1 u 6. kolu prvenstva Saudijske Arabije, a Kristijano Ronaldo, Sadio Mane i Anderson Taliska bili su strelci za goste.

16.09.2023

22:14

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija