• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2023

22:36

Mesi otkrio šok detalje: U Parizu su me krivili što sam šampion sveta!

Tanjug/AP

Fudbal

Mesi otkrio šok detalje: U Parizu su me krivili što sam šampion sveta!

Podeli vest

NIje bilo u planu da odem iz Pariza, poručio je Mesi.

Došao je Lionel Mesi u Francusku kako bi tamošnjem velikanu - Pariz Sen Žermenu doneo pehar Lige šampiona. U toj nameri, tokom dvogodišnjeg boravka na Parku prinčeva nije uspeo, te se ovog leta otisnuo put Floride i zadužio opremu Inter Majamija. 

Lionel Mesi je, za vreme epizode u Pariz Sen Žermenu, u dresu Argentine postao šampion sveta. Bio je to najveći uspeh u njegovoj karijeri i osvarenje sna, ali u Francuskoj nije dobio priznanje svog kluba što je žestoko zamerio čelnicima Svetaca. 

- Nije mi bilo u planu da odem u Pari Sen Žermen, ali se desilo. Uvek sam govorio da se stvari dešavaju sa razlogom. I sada smatram, koliko god da mi tamo nije bilo dobro, iz tog kluba sam postao prvak sveta. Pa, ako je to bila cena… Mi smo postali šampioni sveta, a oni, zemlja iz koje je klub u kojem se igrao – nije. I to je bila naša „krivica“. Zato sam bio jedini od svih fudbalera Argentine koji su postali prvaci sveta koji nije dobio priznanje od svog kluba - rekao je Lionel Mesi. 

Iako je do sada nekoliko puta najavio povlačenje iz reprezentacije, Mesi se uvek vraćao dresu Argentine. Nadaju se navijači da će tako biti i na Mundijalu 2026. godine koji se održava u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama. 

- Ne znam da li ću igrati. Ni ne razmišljam o tome, jer je to mnogo daleko. Trenutno mi je u fokusu da igram na Kupu Amerike. Šta će biti posle toga, zavisiće od toga kako ću se osećati. Ima još tri godine do narednog Mundijala - objasnio je Argentinac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija