• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2023

20:13

IMT se ne šali! Nova pobeda "traktorista" u Superligi

Starsportphoto

Fudbal

IMT se ne šali! Nova pobeda "traktorista" u Superligi

Podeli vest

Novajlija u elitnom rangu na svom terenu danas savladao Radnički iz Kragujevca sa 1:0 (1:0).

Izabranici Nebojše Jandrića stigli su u 8. kolu do trećeg trijumfa u Superligi ove sezone i ukupno desetog boda, pa su trenutno na visokoj sedmoj poziciji na tabeli.

Na krovu Tržnog centra "Stadion" pogodak vredan tri boda za IMT postigao je napadač Luka Luković, koji je bio precizan u 20. minutu. Momak koji je ponikao u Vojvodini stigao je tako do svog trećeg gola ove sezone.

Gosti iz Kragujevca su već u petom minutu promašili jedanaesterac, pošto je Stefan Čolović šutirao pored stative. Na sve to, Radnički je celo drugo poluvreme bio sa igračem manje, jer je u nadoknadi prvog dela isključen kapiten Miloš Vidović. Popularni "đavoli" su posle ovog neuspeha ostali zakucani za samo dno tabele sa tri boda.

Beograđani će u narenoj rundi gostovati Javoru u Ivanjici, dok će ekipa Dejana Joksimovića na "Čika Dači" dočekati Radnik iz Surdulice.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija