• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2023

06:20

Ovo Zidan? Retko ko bi ga prepoznao na ulici! To mu je i cilj! (FOTO)

reuters

Fudbal

Ovo Zidan? Retko ko bi ga prepoznao na ulici! To mu je i cilj! (FOTO)

Podeli vest

Legendarni Zinedin Zidan već dve godine je van fudbala.

Čuveni Francuz odlučio se za pauzu kako bi uživao s porodicom i ne voli previše da bude u javnosti. Kada se pojavi na ulici to učini maskiran i teško ga je prepoznati.

Zidan je u leto 2021. godine odlučio da pauzira sa trenerskim poslom. Imao je brojne ponude na stolu, ipak, odlučio je da se posveti porodici i uživanju.

Nije, međutim, Zizu potpuno nestao iz sveta fudbala. Pojavljuje se na određenim događajima, ali ne voli da bude u centru pažnje.

Jasno je da bi Zidan bio "na udaru" navijača kada bi se tek tako pojavio na ulici. Zato se uvek pobrine da se maksimalno kamuflira kako ne bi bio primećen.

Dokaz je objavio na Instagramu. Obični građani bi ga teško prepoznali, ali to mu je i cilj, kako se oko njega ne bi pravila prevelika gužva.

Zidan je čovek o kojem se apsolutno sve zna. Jedan je od najvećih fudbalera u istoriji i njegovo ime se slavi širom sveta.

On je fudbalsku karijeru počeo u Kanu, nastavio u Bordou i Juventusu, a završio ju je u Real Madridu 2006. godine.

Kao trener je radio samo u Real Madridu. Od 2016. godine kada je prvi put preuzeo klub, pa kraće pauze i povratka, te sve do 2021. godine, uspeo je da osvoji sve što je mogao.

"Kraljevski klub" je pod njegovim vodstvom briljirao. Izgledao je nezaustavljivo na terenu i uzeo 11 trofeja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija