• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2023

08:59

Šiptarska posla! Pokazao "albanskog orla", poziva Albance da provociraju Srbe!

profimedia

Fudbal

Šiptarska posla! Pokazao "albanskog orla", poziva Albance da provociraju Srbe!

Podeli vest

Albion Rahmani, fudbaler takozvanog Kosova, postigao je gol za Rapid iz Bukurešta, a onda provocirao Srbe.

Šiptarski provokator prvo je promašio penal, pa postigao dva gola u pobedi svog tima protiv Kluža (3:1), a pobedu je slavio u stilu Džerdana Šaćirija i Granita Džake.

 

Pokazao je znak orla rukama, simbol velike Albanije, kojim su pomenuti švajcarski reprezentativci na Mundijalima u Rusiji i Kataru provocirali naše fudbalere. Rahmani je i posle utakmice nastavio da podbada, pošto njegov potez nije promakao rumunskim novinarima.

-  Ja sam s Kosova i albanske krvi. Slaviću znakom orla kada god je to moguće, želim da ohrabrim Albance da urade isto - rekao je Rahmani posle  meča.

Jasno je svima zašto je ovo uradio! Šiptar doliva ulje na vatru nakon što su u sukobu sa kosovskom policijom u nedelju u selu Banjska stradala su tri Srbina – S. N, I. M, B. M, a poginuo je i jedan policajac. Danas je u Srbiji Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji.

Za promociju terorističke tvorevine kazni nikada nije bilo, pa sigurno neće ni sada.

 

 

 

Nedavno je Rahmani bio u centru pažnje zbog još jednog skanadala. Umalo mu je propao transfer u Rapid jer  nije mogao da uđe u Rumuniju, pošto naše komšije ne priznaju lažnu državu Kosovo. S obzirom na to da Rahmani ima samo pasoš tzv. Kosova, Rumuni, već osvedočeni prijatelji Srbije, su mu zabraniloi ulazak u zemlju. Međutim, na kraju je ipak dobio specijalnu dozvolu, a sad im ovako vraća. Videćemo kako će Rumuni reagovati. 

Podsećamo, razvijanjem transparenta "Kosovo je Srbija" na meču sa selekcijom takozvanog Kosova 13. septembra uoči kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, fudbalska reprezentacija Rumunije kažnjena je od strane Međunarodne fudbalske unije (UEFA)Rumunija će naredni meč, na kojem će im protivnik biti Andora, igrati pred praznim tribinama zbog poteza njihovih pristalica na utakmici protiv nepriznate, lažne države Kosovo. Rahmani je sigurno pokazao albanskog orla i kako bi se osvetio Rumunima za pomenuta skandiranja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija