• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2023

16:04

Ninković pred penziju: Neću da me pamte po svađi sa Koricom

EPA Images

Fudbal

Ninković pred penziju: Neću da me pamte po svađi sa Koricom

Podeli vest

Voleo bih da ne budem upamćen po svađi sa trenerom svog bivšeg kluba Stivom Koricom, rekao je fudbaler Vestern Sidnej Vanderersa Miloš Ninković, koji je najavio da će na kraju sledeće sezone da završi karijeru.

On je sedam godina proveo u Sidneju, a onda je prošlog leta izazvao negodovanje dobrog dela grada, kada je rešio da pređe u redove najvećeg rivala Vestern Sidneja. 

Sve je kulminiralo kada je igrač Vestern Sidneja igrao derbi, izgubio i ušao u svlačionicu svog bivšeg tima da čestita. Tada ga je Korica napao, a ljudi su iz razdvajali i izneli Ninkovića iz svlačionice. Međutim, on nikako ne želi da ga po tome pamte.

Foto: EPA Images

 

- Posle te utakmice nisam imao priliku da im čestitam na terenu i otišao sam do svlačionice. To je sada prošlost, ne želim da se sećam, ali svakako nisam želeo da se tako završi. Uradio sam velike stvari u ovoj ligi, idem iz dana u dan i voleo bih nakon toga da postanem trener - rekao je Ninković za australijske medije.

Ninković je imao solidnu karijeru, igrao je za Čukarički, Dinamo Kijev, Evijan i Crvenu zvezdu. Nakon toga je otišao u Australiju. Pokrivao je pozicije centralnog veznog, krilnog igrača, pa čak i beka, ali već ima 38 godina i vreme mu je za povlačenje.

- Voleo bih da ostanem u Australiji. Počeću od nižeg ranga, treniraću najpre decu. Ako već moram da glešim, neka grešim sa njima. Onda ću probati da idem korak po korak i da dođem do elitnog ranga - zaključio je Ninković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija