• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

19:09

Novi rasistički skandal na Ostrvu! As Totenhema trpi stravične uvrede

Tanjug/AP

Fudbal

Novi rasistički skandal na Ostrvu! As Totenhema trpi stravične uvrede

Podeli vest

Destini Udogi na meti navijača Liverpula.

Svedoci smo poslednjih godina sve većeg broja rasističkih skandala, a novi je isplivao na Ostrvu. Totenhem je u derbiju kola savladao Liverpul sa 2:1 da bi nakon utakmice na meti navijača "redsa" bio as "pevaca" Destini Udogi. 

Pristalice Liverpula okrivile su Udogija da se simulirao sredinom drugog poluvremena kada je Diogo Žota dobio drugi žuti, a samim tim i crveni karton. Zbog toga, bek Totenhema je nakon utakmice dobio pregršt uvreda na rasnoj osnovi. 

Tim povodom oglasilo je udruženje "Kik It Aut" koje je istaklo da oni smatraju da je Udogi u nizu mečeva doživljavao uvrede i da ovo nije pojedinačan slučaj. Odmah je reagovao i Totenhem koji je stao uz Udogija. 

"Zgroženi smo rasističkim porukama pućenim Destiniju Udogiju na društvenim mrežama nakon subotnjeg meča protiv Liverpula. Radićemo zajedno sa Premijer ligom i preduzeti moguće akcije protiv individua koje budemo mogli da identifikujemo. Stojimo uz tebe Destini", stoji u poruci.

Vredi napomenuti da je Destini Udogi jedan od igrača koji su oduševili na startu sezone. Totenhem je hit prvenstva i trenutno je, mimo svih očekivanja, drugi na tabeli Premijer lige sa 17 bodova, a ujedno i jedini neporaženi tim tokom sedam kola. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija