• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2023

12:37

Sprema mu se pakao! Lukaku će doživeti ono što nikad niko nije!

printscreen

Fudbal

Sprema mu se pakao! Lukaku će doživeti ono što nikad niko nije!

Podeli vest

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku biće neprijateljski dočekan na "San Siru" kada sa Romom krajem oktobra stigne na megdan doskorašnjem klubu Interu.

Navijači Intera nikada neće oprostiti izdaju koju im je servirao Romelu Lukaku, pa su se odlučili da ga dočekaju kako niko nikada nije nekog irgača i tom prilikom upotrebe čak 50.000 zviždaljki!

"Dan 29. oktobar trebali bi zaokružiti crvenom bojom u kalendarima tako da budemo spremni da on čuje koliko nam se gadi jer nam je okrenuo leđa na najsramotniji mogući način. Pokazao je da je mali čovek, i da treba da zna da se ponaša i kako se drži do svoje reči. Branili smo te mačevima, a ti si nam uzvratio okretanjem leđa. Pre utakmice protiv Rome, biće podeljeno 50.000 zviždaljki koje će se koristiti svaki put kada loptu dodirne onaj koji je izdao dres. Pokažimo kako se treba ponašati prema onome ko se pokazao nedostojnim da ga nosi" -  stoji u saopštenju Interovih ultrasa.

Foto: profimedia

 

 

Ubojiti napadač bio je junak Interovih navijača, idol klincima, a postigao je 78 golova u 123 utakmice i vodio tim ka tituli u Seriji A. Igrao je Romelu Lukaku fenomenalno, uvukao se pod kožu ljudima iz kluba i navijačima, a onda zbog svoje odluke postao čovek kojeg više ne žele da vide u Milanu.

Postao je omražen Belgijanac u Interu nakon što se otkrilo da je istovremeno kada je sa klubom dogovarao novu pozajmicu iz Čelzija pregovarao i sa Juventusom. Označili su ga kao izdajnika i poručili klubu da prekine pregovore s njim.

Nakon toga je ušao u pregovore s Romom, klubovi su se dogovorili i on je do sada postigao četiri gola u šest nastupa za rimski klub koji sa klupe vodi Žolze Murinjo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija