• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

18:36

Pankov pušten iz zatvora!

profimedia

Fudbal

Pankov pušten iz zatvora!

Podeli vest

Srpski fudbaler Radovan Pankov koji je nakon jučerašnje utakmice AZ Alkmara i Legije priveden danas je pušten iz zatvora.

Kao "bomba" odjeknula je sinoć vest da je srpski fudbaler i član varšavske Legije - Radovan Pankov uhapšen nakon sukoba sa policijom u Alkmaru. Bivši štoper Crvene zvezde i Žozue su navodno ušli u sukob sa obezbeđenjem nakon utakmice protiv AZ-a u Holandiji zbog čega je izdat nalog za njihovo privođenje. 

Pankov je čitavu noć proveo iza rešeta, a pušten je tek danas. Kako prenose poljski mediji srpski štoper, Žozue, tim menadžer Konrad Pašnjevski i tim advokata odmah će se vratiti u Poljsku. 

 

 

"Žozue i Radovan se vraćaju u Poljsku", kratko su saopštili iz Legije putem društvenih mreža. 

Tokom čitavog dana vodi se "rat" na relaciji Legija - Holandija, a u čitav slučaj umešala se i UEFA kako bi fudbaleri što pre bili na slobodi. Naravno, priče se nikako ne poklapaju budući da Holanđani tvrde kako su navijači Legije bili agresivni, napali policajce i oduzeli im pendreke iako je bilo zabranjeno da dođu u Alkmar. 

Za čitav haos koji je nastao nakon utakmice Državno tužilaštvo u Holandiji krivi Pankova i Žozuea. Navodno, tandem fudbalera je ušao u obračun sa pripadnicima obezbeđenja zbog čega je situacija uzavrela. 

Jedna od priča je da su se navijači Legije sukobili sa policajcima prilikom izlaska iz stadiona. Ekspresno je doneta odluka da više niko ne sme da napusti stadion pa je tako deo fudbalera ostao unutar zidina, a deo je već bio u autobusu. Nastala je velika nervoza i navodno u čitavom haosu su prednjačili Pankov i Žozue, tada su ih policajci izvukli iz vozila i priveli. 

 

 

Naravno, iz tabora Legije demantovali su sve što je preneto iz Holandije. Predsednik kluba Darijuš Miodruski tvrdi da je policija tražila Pankova kako bi svedočio oko čitavog haosa. Na kraju je srpski fudbaler morao iza rešetala. 

- Oni su bili agresivni. Rekli su da će, ukoliko ne predamo Pankova, upasti u autobus. Dogovorili smo se da Pankov svedoči, a ispostavilo se da žele i Žozuea. Niko od nas nije video da su udarili nekoga od organa reda. Učinićemo sve da istina izađe na videlo, ona je tako očigledna. Bacili su mi telefon, morao sam da ga tražim. Na početku su mi otežavali. Tada su me nekoliko puta brutalno udarili. Kada sam pokušao da dođem do Žozuea i Pankova, policajci sa pendrecima su me odgurnuli. Smešno je, oni ne smeju tako nešto da urade. Ovo što se desilo je skandal! Ovo je presedan u svetskim razmerama. Nećemo odustati, učinićemo sve da promenimo narativ holandskih medija - rekao je Miodruski. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija