• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2023

20:29

Gledaćemo Srbiju protiv Mađara! Selektor Crne Gore želi pobedu u Beogradu!

fscg.me

Fudbal

Gledaćemo Srbiju protiv Mađara! Selektor Crne Gore želi pobedu u Beogradu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gora Miodrag Radulović izjavio je danas u Podgorici da će ispratiti meč Mađarske i Srbije, ali je dodao da će da bude fokusiran na svoj tim, prenose Vijesti.

Mađarska će u subotu u Budimpešti dočekati selekciju Srbije u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024. Mađarska je prva na tabeli sa 10 bodova, koliko ima i drugoplasirana Srbija. Crna Gora je treća sa osam bodova.

Crna Gora će sutra u prijateljskom meču u Podgorici igrati sa Libanom. Srbija i Crna Gora će se sastati u utorak u Beogradu u kvalifikacijama za EP 2024.

- Biće ovo prilika da šansu dobiju igrači sa manjom minutažom i oni koji su prvi put deo nacionalnog tima. Želimo da napravimo dobru uvertiru i da podignemo atmosferu uoči meča u Beogradu. Svi igrači ravnopravno konkurišu za meč u Srbiji. Želimo da pobedimo i da sa pozitivnim atmosferom otputujemo za Beograd - rekao je Radulović na konferenciji za medije.

On je istakao da će ispratiti meč u Budimpešti.

- Pratimo pomalo šta se dešava u Srbiji, nema tu velikih tajni, znamo se dobro. Oni imaju svoje želje, mi svoje. Gledaćemo meč Srbije protiv Mađarske iz više razloga, a sve u sklopu priprema da što bolje dočekamo meč - zaključio je Radulović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31