• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2023

22:16

Vanja čuvao Torino sat vremena, a onda se Inter razgoropadio i vratio na prvo mesto

EPA

Fudbal

Vanja čuvao Torino sat vremena, a onda se Inter razgoropadio i vratio na prvo mesto

Podeli vest

Vicešampion Evrope zabeležio novi trijumf u Seriji A.

Nije uspeo Vanja Milinković-Savić da spasi Torino poraza od Intera! Fudbaleri vicešampiona Evrope večeras su na gostovanju Torinu u okviru 9. kola Serije A slavili sa 3:0 i tako ponovo preuzeli lidersku poziciju u prvenstvu Italije.

Tu će biti minimum do sutra uveče, kada bude poznat ishod derbija Milan - Juventus. Inter je do trijumfa došao pogocima Markusa Tirama u 59, Lautara Martineza u 67. i Hakana Čalhanoglua u petom minutu sudijske nadoknade, iz jedanaesterca.

Foto: EPA

 

 

Treba istaći da se ni ostali srpski fudbaleri iz redova Torina nisu posebno istakli. Zapravo, Nemanja Radonjić nije ni dobio šansu, dok je Ivan Ilić kratko bio na terenu i nije imao zapažen učinak. Inter se ovim trijumfom vratio na prvo mesto preskočivši Milan, i tu će biti najmanje do sutra uveče, dok gradski rival ne odigra derbi sa Juventusom.

Ranije danas Napoli je kao gost savladao Veronu sa 3:1. Na tom meču za domaći tim igrao je Darko Lazović i bio je strelac, a gostima su pobedu doneli dvostruki strelac Hviča Kvarackelija i Mateo Politano.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija