• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2023

12:48

Glasine sve češće - Bekam u Majamiju pravi "supertim"!

Tanjug/AP

Fudbal

Glasine sve češće - Bekam u Majamiju pravi "supertim"!

Podeli vest

Na meti Inter Majamija Luka Modrić, Luis Suarez i Serhi Roberto.

Kada je krajem prošle godine bilo jasno da Lionel Mesi odlazi iz Pariz Sen Žermena, mnoge destinacije bile su u opticaju. Najmanje se pričalo o MLS ligi, a upravo je tamo Argentinac završio i to u taboru "fenjeraša" iz Majamija - u Interu. 

Veza je jasna budući da ga je na Floridu doveo Dejvid Bekam, a odmah su u Majami stigla i zvučna pojačanja iz Barselone. Nedugo posle Mesija za Inter su potpisali Serhio Buskets i Đordi Alba, Leovi saigrači iz dana u Barseloni, ali je sve to bilo kasno da se Inter plasira u plej-of. 

Dobri rezultati u drugom delu sezone naterali su Bekama da razmišlja o predstojećem prelaznom roku kako bi dodatno ojačao sastav. Po svemu sudeći to će se i desiti, a britanski "GOAL" prenosi da će u Majamiju biti formiran novi svetski supertim. 

Prvi na listi želja je urugvajski napadač Luis Suarez. Nije tajna da su Suarez i Mesi dobri prijatelji i da, verovatno, Argentinac insistira na njegovom dolasku. Ne bi ni kontroverzni golgeter imao ništa protiv da zaigra još jednom sa bivšim saigračem, ali ni tu nije kraj. 

Foto: Beta/AP

 

Kako "GOAL" prenosi na meti Intera je i Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac pao je u drugi plan ove sezone u dresu Real Madrida. Ruku na srce, u godine ga polako stižu pa je odlazak iz Evrope sve realnija opcija, a Inter se nudi kao idealno rešenje. 

Kao treće potencijalno pojačanje pominje se aktuelni kapiten Barselone Serhi Roberto koji po svemu sudeći nije u planovima Ćavija. Kao i kod Suareza, glavna spona u transferu mogao bi da bude upravo Mesi koji je u sjajnim odnosima sa Robertom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija