• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2023

14:13

Jezivo! Groso umalo ostao bez oka, zaradio 13 kopči (FOTO)

EPAIMAGES

Fudbal

Jezivo! Groso umalo ostao bez oka, zaradio 13 kopči (FOTO)

Podeli vest

Trener Lion Fabio Groso umalo je ostao bez oka nakon što su navijači Olimpik Marseja kamenovali klupski autobus pre početka utakmice ova dva tima u Ligi 1.

Italijanski stručnjak dobio je ozbiljne povrede glave. Navijači Olimpika iz Marseja, pred derbi sa Lionom kamenovali su autobus gostiju i razbili glavu treneru. Groso je sedeo do prozora, pa je izvukao deblji kraj. Krv je šikljala na sve strane, ukazana mu je odmah pomoć i zaustavljeno krvarenje.

Na prvim fotografijama povređenog Grosa,  glava mu je potpuno oblivena krvlju. Sada se pojavila nova fotografija na kojoj se vidi kako izgleda posle intervencije doktora koji su morali da mu stave 13 kopči.

 

 

 

 

Ne zna se čak ni šta će biti sa utakmicom, odnosno pod kojim će okolnostima biti odigrana. Navodno, kao jedini upražnjeni termin pominje se 6. decembar. Nema dileme da će oni koji su kamenovali autobus Liona i ozbiljno povredili trenera Fabija Grosa i njegovo pomoćnika Rafaelea Longa biti ozbiljno kažnjeni, ali to ne znači da će Olimpik iz Marselja biti sankcionisan. S "Velodroma" kažu  da ne mogu da budu odgovorni za ono što se dešavalo 500 metara od njihovog stadiona, već prebacuju odgovornost na lokalne vlasti. Predsednik Marselja Pablo Longorija bio je besan zbog skandaloznog događaja.

- To je potpuno neprihvatljivo, moje misli su uz Fabija Grosa. Upropastiti žurku pred punim stadionom i 65.000 ljudi. Bez obzira što se sve dogodilo izvan stadiona, ljut sam, užasnut. Za ovo što se dogodilo nema mesta ni u fudbalu, ni u društvu. Dođeš da igraš fudbal i nađeš se u ovakvoj situaciji izvan stadiona. Potpuno je neprihvatljivo - rekao je gazda domaćeg tima.

Ministarka sporta Ameli Udea Kastera takođe je bila zgrožena ponašanjem navijača.

- To je potuno užasno, odvratno, takvi akti mržnje, negacija vrednosti fudbala i sporta. Neverovatno. Moramo brzo da pronađemo počinioce, da budu najstrože kažnjeni. Svu podršku dajemo treneru Liona i njegovom pomoćniku. Ova odluka je bila neophodna zbog sportske pravičnosti, reč je o delima učinjenim van stadiona. Posle istrage moraćemo da se vratimo lancu odgovornosti, ali to ne spada u sportsku disciplinu - rekla je ministarka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija