• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bajern poraz kup nemačke

02.11.2023

09:44

Nezapamćena blamaža! Bajern ovo nije doživeo 23 godine!

EPAIMAGES

Fudbal

Nezapamćena blamaža! Bajern ovo nije doživeo 23 godine!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna iz Minhena ispali su iz Kupa Nemačke u drugoj rundi, na gostovanju su poraženi od trećeligaša Sarbrikena sa 2:1, nakon što su primili gol u nadoknadi vremena!

Ovo se Bavarcima nije desilo 23 godine, a tada su se posramljeni vratili iz Magdeburga nakon što su ispali iz šesnaestine finala Kupa. Od tada pa sve do danas su ispadali od prvoligaša i drugoligaša, ali nikada od ekipe iz nižeg ranga. Točno na dan velike sramote iz Magdeburga, Bajernu se ponovila katastrofa. 

Bajern je poveo preko Tomasa Milera u 16. minutu. Mislili su da će imati lak zadatak, međutim, u 45. minutu je Patrik Sonthajmer postigao gol za 1:1. U drugom poluvremenu je viđena potpuna dominacija Bajerna, ali ne i gol. Pravi šok je usledio u 96. minutu, Marsel Gaus je postigao gol za 2:1, čime je poslao  Sarbriken u narednu rundu. Nemački mediji nisu štedeli Bajern posle fijaska, opleli su po Bavarcima. "Blamaža", naslov je na Sport 1, dok Bild piše: "Očajni Bajern i velika sramota".

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Igrači Bajerna su nakon utakmice bili posramljeni, nije im bilo do priče.Većina ih je pobegla u svlačionicu, a pred kamere je stao samo Tomas Miler. 

- Ovo je brutalan udarac za nas. Ispasti treći put u drugom kolu Kupa nije ono čemu težimo. Moramo da čestitamo Sarbrikenu na borbi. Naravno da nas je pogodio gol u 96. minutu, ali previše prilika smo prokockali pre toga - kazao je Miler posle poraza.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Na jednoj očaj i neverica, a na drugoj ekstaza. 

- Ne mogu da verujem, to je ludilo. Da nam je neko rekao na dan izvlačenja, pomislili bismo da su ludi. Fenomenalno. Ludnica - rekao je golman Tim Sreiber. 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija