• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2023

22:04

Atmosfera ne treba da nas izludi! Roze o Zvezdinim navijačima i "anonimnom partizanovcu"

Starsportphoto

Fudbal

Atmosfera ne treba da nas izludi! Roze o Zvezdinim navijačima i "anonimnom partizanovcu"

Podeli vest

Trener Lajpciga Marko Roze poručio je da njegovom timu neće biti lako protiv Crvene zvezde u 4. kolu Lige šampiona.

Srpski šampion i "bikovi" će sutra od 21.00 odmeriti snage na "Marakani", nakon što je pre dve nedelje nemački tim slavio na svom terenu sa 3:1. 

Roze veoma dobro poznaje crveno-bele, kao i atmosferu na "Marakani", s obzirom da je 2018. godine kao trener Salcburga gostovao Beogradu. Zvezda je tada u dvomeču izbacila austrijski tim i ušla u Ligu šampiona.

- Igračima smo pokušali da prenesemo odnos kluba i navijača, da se Zvezda voli ovde, a da stadion ima posebnu energiju. Atmosfera na "Marakani" ne treba da nas izludi, već da nas raduje. Moramo da se suprostavimo tome ako želimo da opstanemo. Zvezda će sigurno sa navijačima biti hrabra, pokušali su i u Lajpcigu da nam se suprotstave. Protiv Jang bojsa je bilo divlje, to je nešto što će ponoviti, moramo da zadržimo hladnu glavu - istakao je Roze.

Foto: Starsportphoto

 

Novinare je interesovalo ko je Rozeov prijatelj iz Srbije, inače iz Partizana, koji mu je uoči prve utakmice u Lajpcigu poslao poklon. Ipak, nemački trener nije želeo da otkrije identitet "anonimnog partizanovca".

- Ne, ne. Već sam rekao u Lajpcigu, ostaće anoniman, želi da ostane u Beogradu i da se prijatno oseća. Među nama će ostati tajna, mi smo veliki prijatelji - jasan je Roze.

Strateg Lajpciga je otkrio i da će njegov tim biti oslabljen za Tima Vernera, koji je ostao u Nemačkoj. 

- Timo ima infekciju oka i zbog toga je ostao kod kuće u Lajpcigu. Njegovo zdravstveno stanje sprečava ga da nastupi. Jusi je u ponedeljak odradio individualno delove treninga, oseća zatezanje u primicaču i moraćemo to da pratimo. Da li će moći da igra? Videćemo u najkraćem roku - rekao je trener Lajpciga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nulandova je organizovala puč u Kijevu, a sad je i otkrila da SAD nisu htele da Ukrajina razgovara sa Rusijom!
Može li jasnije

Nulandova je organizovala puč u Kijevu, a sad je i otkrila da SAD nisu htele da Ukrajina razgovara sa Rusijom!

Ukrajina nikada nije bila u poziciji da postigne povoljno rešenje za okončanje dugotrajnog sukoba sa Rusijom, tako da Vašington zapravo nikada nije ohrabrivao Kijev da pregovara sa Moskvom, tvrdi bivša zamenica američkog državnog sekretara za politička pitanja Viktorija Nuland, koja slovi kao i jedan od organizatora puča, odnosnio obojene revolucije u Kijevu 2014. godine.

13.05.2024

17:06

Zabava

56.Majska izložba Ulupuds-a
Kultura

56.Majska izložba Ulupuds-a

56. Мајска изложба под слоганом „Генеза“ представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

15:46

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"
Kultura

Најава 56. Мајске изложбе "Генеза"

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

13.05.2024

10:31

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako
Srbija

Jagnje na sto načina! Piroćanci znaju kako

Tradicionalna manifestacija za ljubitelje vrhunske jagnjetine sa Stare planine - "Jagnjijada" u pirotskom selu Krupac, biće održana narednog vikenda, 18. i 19. maja u dvorištu seoske škole u ovom selu.

12.05.2024

11:00