• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

08:06

Kakav car! Ibra trenira u teretani i gleda Novakov meč! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Kakav car! Ibra trenira u teretani i gleda Novakov meč! (VIDEO)

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović trenira u teretani i gleda meč Novaka Đokovića sa Završnog mastersa u Torinu!

Zanimljiv video je Šveđanin podelio na svom Instagram profilu, pa ćemo ga možda već večeras videti na tribinama u Torinu kada Novak Đoković igra drugi meč u grupi protiv Janika Sinera na Završnom masteru.

Ibra i Novaka su veliki prijatelji, a Zlatan je navijao za našeg tenisera u finalu Rolan Garosa u Parizu.

- Ibro, mi se znamo već neko vreme. Ibro ti si moj drugar! - rekao je tada Đoković.

 

Možda se posle turnira nađu zajendo na terenu. Ibrahimović je pre nekoliko meseci  objavio snimak iz padel centra u Milanu, gde je pokazao da itekako ume da se snalazi i sa reketom i lopticom, kao i sa fudbalskom loptom. Imao je tada kratku poruku za Novaka.

- Kada god si spreman - napisao je Zlatan, uz oznaku Novaka Đokovića.

Novak mu je  ekspresno odgovorio.

- Može brate! Spreman sam! - poručio mu je Novak i dodao:

- Na istoj strani mreže, mi smo nepobedivi.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Da podsetimo, Novak Đoković je samo jednom pobedom na Završnom mastersu Torinu obezbedio 406 nedelja na teniskom tronu. Najbolji teniser ikada pobedio je sa 2:1 Holgera Runea u prvom kolu Zelene grupe i obezbedio prvo mesto na kraju godine. Osmi put u karijeri: 2011, 2012, 2014, 2015, 2018, 2020, 2021. i 2023. godine,


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija