• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2023

13:19

Kraj drame! UEFA zapretila, Bugari hitno doneli odluku

Starsportphoto

Fudbal

Kraj drame! UEFA zapretila, Bugari hitno doneli odluku

Podeli vest

Kraj drame! Fudbalske reprezentacije Bugarske i Mađarske igraće u četvrtak 16. novembra od 19 časova utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji!

Tamošnji savez želeo je meč da preseli u Plovdiv, na stadion "Hristo Botev" koji je u rekonstrukciji i na kojem ne bi bilo gledalaca. Ali, u utorak je definitivno odlučeno da meč bude odigran u glavnom gradu Bugarske, ali bez gledalaca, Savez strahuje zbog nezadovoljnih navijača jer Bugarska nema nijednu pobedu nakon  šest utakmica, osvojila je samo dva boda. Danima trajala tenzija, a bilo je nagađanja da meč neće biti ni odigran. Tako bi sebi napravili problem, jer im UEFA takvu glupost ne bi oprostila, a navodno je i zapretila oštrim kaznama, kako bi što pre doneli odluku. 

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Oglasio se predsednik bugarskog kluba Slavija iz Sofije Venceslav Stefanov i udario po Savezu.

- Za mene je utakmica reprezentacije bez publike nešto neozbiljno. Najbolje bugarske fudbalere mora da podržava publika, a ovo je nepoštovanje i prema Ilianu Ilievu. Bez publike je kao da sam legneš u krevet. Već sam rekao, bugarska reprezentacija bi trebalo da igra u Sofiji. To nije vašarska mečka da je vozite po zemlji. Ako se stigne do sankcija za bugarski fudbal, žalna mu majka Fudbalskog saveza. Ima tamo pametnih ljudi, neko da lupi rukom o sto i da nađe rešenje. A, možete li da zamislite kako je fudbalerima? Okupljaju se, a ne zna se da li će biti meča - rekao je za Sportal.bg.

 

Foto: AP PHOTO

 

 

Posle meča protiv Mađarske, Bugari će doći u Srbiju da se oproste od borbe za EURO u meču na stadionu Dubočice u Leskovcu (nedelja, 19. novembar). Našem timu  će za plasman biti dovoljan samo bod protiv "otpisanog" protivnika.  Odlukom UEFA, Srbija je kažnjena i na stadionu u Leskovcu neće biti odraslih navijača, već samo dece.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija