• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

13:50

Jaja na sniženju dok je Hajduk prvi! Hit akcija u Hrvatskoj!

EPAIMAGES

Fudbal

Jaja na sniženju dok je Hajduk prvi! Hit akcija u Hrvatskoj!

Podeli vest

Fudbali Hajduka su na prvom mestu u šampionatu Hratske, pa su jaja na sniženju!

Ne, nije šala! Nikša Vrca, vlasnik prodavnice iz Splita, ispunio je obećanje i snizio cenu jaja na dva evra jer je Hajduk lider šampionata. Ono što je još zanimljivije, biće jaja na sniženju dok je Hajduk prvi. A, jaja su domaća. 

- Tradicija se nastavlja. Dok je Hajduk prvi na tabeli, jaja su na akciji dva evra 10 komada - rela je hrvatskim medijima gospođa koja radi u prodavnici. 

Inače, ideja o sniženju jaja pojavila se pre tri sezone.

- Kad je Hajduk pre tri godine došao na prvo mesto ljudi su dolazili i kupovali. Kupuju se i danas. Samo neka ostanu na toj poziciji. 

Sve je počelo od obećanja koje je trgovac dao prijateljima 2019. godine, najavljujući nešto posebno u borbi splitskog kluba za naslov šampiona. Na to su ga podsetili u ovoj sezoni u kojoj je Hajduk u najvećem delu dosadašnjeg prvenstva na vrhu tabele. Finansijski se njegovo obećanje baš i ne isplati, ali mu ne smeta. 

- Ne ostvarujem neki profit s ovakvom cenom, jer jaja nisu bila skupa ni pre. Nema veze, bitno je da se zadrži ovakav poredak u prvenstvu. Neka Hajduk bude prvak! - rekao je trgovac iz Splita za Slobodnu Dalmaciju. 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Inače, posljednja akcija na jaja trajala je 53 dana odnosno sve dok Hajduka s vrha  nije skinula Gorica. Hajduk je lider sa 33 boda, dok drugoplasirana Rijeka ima 28, a Dinamo 24 na trećem mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09 >> 15:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija