• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2023

16:36

Preokret za devet minuta! Ovako je Bugarska stekla vođstvo u Leskovcu (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Preokret za devet minuta! Ovako je Bugarska stekla vođstvo u Leskovcu (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentacija Bugarske uspela je sa dva brza gola da stigne do preokreta protiv Srbije.

"Orlovi" su poveli već na startu meča kada je naš defanzivac Miloš Veljković matirao protivničkog golmana. 

Ipak, kako je vreme odmicalo, Bugarska je bila sve ofanzivnija, prvo je Kiril Despodov u 28. minutu imao sjajan šut i pogodio prečku, a u drugom poluvremenu gosti su uspeli da stignu do preokreta.

U 59. minutu, Bugari su kreirali dobar napad, za to je nazaslužniji bio Georgi Rusev koji je započeo akciju, nakon par pasova, lopta je ponovo došla kod njega, a on je uputio precizan šut za izjednačenje.

 

 

Samo devet minuta kasnije, reprezentacija Bugarske je došla do vođstva. Dobro se snašao Kiril Despodov koji je imao prodor po desnoj strani, a zatim je zatresao mrežu Srbije.

 

 

Tako je Bugarska za samo devet minuta uspela da stigne do preokreta i vođstva na gostujućem terenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija