• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2023

21:31

UEFA kaznila Jang bojs pred meč sa Zvezdom!

Starsportphoto

Fudbal

UEFA kaznila Jang bojs pred meč sa Zvezdom!

Podeli vest

UEFA je odlučila da kazni švajcarski Jang Bojs iz Berna pred meč grupne faze Lige šampiona koji ovaj tim treba da odigra protiv Crvene zvezde.

Sve to zbog ponašanja navijača na meču sa Mančester sitijem, pa je zbog toga klub kažnjen novčano, ali i zabranom prisustva navijača na stadionu.

Zbog paljenja pirotehnike na stadionu "Etihad", Jang Bojs će platiti 20.250 evra, zbog ubacivanja objekata na teren 3.000 evra, a zbog štete na imovini 5.000 evra. Zbog neprimerenog ponašanja će platiti još 10.000 evra na sve to.

Sveukupno, klub je kažnjen sa 38.250 evra.

Dobili su i dvogodišnju uslovnu kaznu, tako da će im ako se ovo ponašanje ponovi, biti zabranjeno da na jednom evropskom meču prodaju karte navijačima koji bi želeli da idu na gostovanje.

To ne utiče na meč sa crveno-belima 28. novembra, tako da se očekuje da na stadionu "Vankdorf" bude prisutno 30.000 navijača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija