• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2023

06:50

Zakucao se u ogradu, automobil smrskan! Baloteli odbio alko-test

EPAIMAGES

Fudbal

Zakucao se u ogradu, automobil smrskan! Baloteli odbio alko-test

Podeli vest

Italijanski fudbaler Mario Baloteli doživeo je saobraćajnu nesreću u Breši.

Fudbaler je jedva izašao iz automobila, ali na sreću nije povređen. Punim gasom se Baloteli zakucao ogradu, pa je automobil potpuno smrskan.

Njegov Audi je uništen, a prema pisanju italijanskih medija, Mario Baloteli nije prilagodio brzinu, izgbio je kontrolu nad automobilom i slupao ga je. Izašao je nepovređen iz vozila u kome su se aktivirali svi vazdušni jastuci.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Mediji navode da se  Baloteli teturao prilikom izlaska iz automobila, lekarsko osoblje mu je ukazalo pomoć. Policija je pokušala da ga podvrgne alko-testu, međutim, Italijan je to odbio. Balotelijev brat Enok Barvuah došao je po njega na mesto nesreće i odvezao ga je kući.  Svi detalji nesreće tek treba da se utvrde.

Inače, ovo mu nije prvi udes, jer je i u Engleskoj za vreme boravka u Mančester sitiju 2010. godine smrskao Audi R8 na putu ka trening-centru kluba, a tada je pobegao sa mesta saobraćajne nesreće. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija