• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

10:34

Oštro! Ognjen Vranješ: Bahar je upropastio Zvezdu

Starsportphoto

Fudbal

Oštro! Ognjen Vranješ: Bahar je upropastio Zvezdu

Podeli vest

Štoper Čukaričkog Ognjen Vranješ rekao je da je Barak Bahar upropastio Crvenu zvezdu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je gostujući u podkastu "Psihokast" kod MMA borca Vasa Bakočevića, istakao da je  Barak Bahar upropastio Crvenu zvezdu, te da on ne vodi treninge crveno-belog kluba.

- Mislim da je upropastio ekipu ovaj trener, Izraelac. Ne može, brate, kažu ljudi da on ne vodi treninge, pomoćnici vode, a on sedi gore u kancelariji i gleda na kamerama trening. Nema odnos sa igračima, a čim nemaš taj odnos sa igračima, to ti je metla. Samo je pitanje koliko će da te trpe - rekao je Vranješ.

Foto: Starsportphoto©

Barak Bahar

 

Zatim je dodao da na takav način nije moguće doći do uspeha, da svaki trener mora da bude apsolutno posvećen.

 - Nema tu uspeha. Nema... Moraš da budeš 300 odsto u tome i samo tako može da se napravi uspeh - podvukao je štoper Čukaričkog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija