• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

14:31

Mrzitelji, začepite! Šmekerski potez Vlahovića (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP Photo

Fudbal

Mrzitelji, začepite! Šmekerski potez Vlahovića (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa i Intera odigrali su u nedelju u Torinu nerešeno 1:1 u meču 13. kola italijanske Serije A, a Italija bruji o Dušanu Vlahoviću.


Utakmica je završena bez pobednika (1:1). Srpski centarfor je doneo prednost ekipi iz Torina u 27. minutu, ali je konačan rezultat postavio Lautaro Martines golom u 33. minutu.

Vlahović je prekinuo golgeterski post koji je trajao duže od dva meseca! Poslednji put je Dušan tresao mrežu 19. septembra protiv Lacija. Tada je dao dva pogotka i od tada - nijedan. Na ukupno deset utakmica, računajući i dve za selekciju Srbije, Dušan nije dao gol. Trpeo je brojne kritike i uvrede, a onda je proradio kada je najpotrebnije, u velikom derbiju i ućutkao kritičare. U 27. minutu srpski napadač je ispratio prodor Federika Kjeze po levoj strani, a onda sa oko 15 metara slabijom desnom nogom smestio loptu u gol.

 

Foto: EPAIMAGES

Dušan Vlahović

 

Prilikom proslave gola je ućutkavao kritičare, prvo stavljanjem prsta na uho i usta, a onda je pokazao na svoje prezime na dresu. Jedan od njih je sigurno Paolo Di Kanio, koji je pre nekoliko dana rekao da Vlahović nije inteligentan fudbaler.  Italija bruji o potezu Srbina. 

 

 

 Srpski napadač nije zaboravio šta je Di Kanio rekao pre nekoliko dana. Legendarni as Juventusa samo je motivisao Srbina pred veliki derbi i pokazao karakter, u koji on sumnja.

 

Foto: EPAIMAGES

Dušan Vlahović začepio usta kritičarima

 

- Ako ne uspe u Juventusu, onda je to 75 odsto njegova krivica. Ako si jak igrač, nebitno je koliko si frustriran zbog malo šansi za gol. Moraš da se prilagodiš timu i iskoristiš tih nekoliko lopti koje dobiješ. U Firenci je bio raspucan jer je verovao u to što radi, bio je uključen u igru i igrao je sa radošću. Sa Juventusom je očigledno sve drugačije. U smislu pritiska i njegovih izbora. Otkrivaju se polako pukotine u njegovom mentalitetu i odlukama koje donosi. Nije fudbalski inteligentan u momentima kada se suočava sa teškim situacijama. Otvoren sam i direktan. Kada kažem da nema fudbalsku inteligenciju, ne mislim da nije dovoljno dobar i da ne može da igra za Juventus. Ali mora da nauči neke jednostavne stvari jer ovim način igre ne stavlja saigrače u dobar položaj. Pravi majstori se dokazuju u teškim situacijama - rekao je Di Kanio, a sad čekamo da se izvini Srbinu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija