• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

07:44

Vlahovića pljuju zbog penala, a ovo je Alegrijev odgovor! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Vlahovića pljuju zbog penala, a ovo je Alegrijev odgovor! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa pobedili su Moncu 2:1 u prvoj utakmici 14. kola Serije A i probili se na prvo mesto na tabeli. Nakon meča trener "stare dame" Masimilijano Alegri progovorio je o svom napadaču Dušanu Vlahoviću, koji nije realizovao jedanaesterac na ovom susretu.

Upitali su novinari šefa stručnog štaba torinskog kluba da li razmišlja o promeni izvođača penala, ali Alegri nije dao konkretan odgovor.

- Videćemo. Ako igrač promaši jedanaesterac, to ne znači kako ne bi trebalo da ga ponovi - istakao je on.

Golman Monce Mikele de Gregorio je odbranio Vlahovićev šut sa bele tačke, a u septembru je to pošlo za rukom čuvaru mreže Empolija, Etritu Beriši.

Da ne ide najbolje ove sezone srpskom napadaču kada je izvođene najstrože kazne u pitanju, potvrđuje pokušaj iz marta ove godine, kada nije iskoristio da postigne pogodak sa kreča na meču sa Sampdorijom.

 

 

 

 

Dakle, od poslednjih pet penala za Juventus iskoristio je samo dva, protiv Frajburga u Ligi Evrope i tokom avgustovskog gostovanja Udinezeu.

- Dušan je odigrao dobru utakmicu u Monci, ostao je koncentrisan i posle promašaja, što je najvažnije. Za ostalo, videćemo. Tehnički je igrao veoma dobro - poručio je Alegri.

Juventus je konačno našao način da savlada Moncu, od koje je izgubio oba meča u minulom prvenstvu.

Foto: EPA Images

 

 

 

- Ovo su tri važna boda u gostima, bilo je važno pobediti tim koji nam nije dozvolio ni da postignemo gol prošle sezone. Mnogo utakmica je ostalo do kraja sezone, momcima koje predvodim se mora pomoći, potrebna im je podrška, jer rade važne stvari. Naš cilj je da se plasiramo u Ligu šampiona.

Alegri nije siguran hoće li ostati na klupi, a novinari stalno postavljaju pitanje vezano za njegovu sudbinu.

- Iskreno, kada dođe zima, uvek se poteže pitanje moje budućnosti, ali je od toga važnija budućnost kluba. Juve mora da planira narednih nekoliko godina, takav pristup čini fudbal jednostavnim. U dobrim sa odnosima sa Kristijanom Đuntolijem, Đovanijem Manom i Mauriziom Skanavinom. Imamo jasan cilj: učešće u Ligi šampiona sledeće sezone. Imamo neke mlade igrače koji se pojavljuju i koji su bitni -  zaključio je Masimilijano Alegri.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija