• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

19:46

Selektor Slovenije: Srbi su nas osramotili!

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Selektor Slovenije: Srbi su nas osramotili!

Podeli vest

Imam skupu dečaka koji žele da se takmiče, poručio Matjaž Kek nakon žreba.

Fudbaleri Srbie na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj naredne godine igraće protiv Engleske, Danske i Slovenije odlučeno je danas žrebom u Hamburgu. Pred "orlovima" je izuzetno važnih šest meseci kako bi nakon nešto slabijih igara u poslednje vreme "zbili redove" i spremni dočekali kontinentalno takmičenje. 

Jasno je da će protiv Engleza biti pakleno teško, a mnogi smatraju da će duel sa Slovenijom biti ključan u borbi za plasman u narednu fazu takmičenja. Ipak, ni Slovenci u "balkanski derbi", kako je taj duel nazvao Dragan Stojković Piksi, ne dolaze sa belom zastavom. 

- Interesuje nas takmičenje, imam skupu "dečaka" koji žele da se takmiče. - Engleska je prevelik zalogaj za nas, sa Dancima smo igrali pre nekoliko dana, a Srbi su nas osramotili prošle godine. Uspeli smo da im vratimo u Ljubljani... Teški rivali, ali idemo na Evropsko prvenstvo da postignemo pozitivan rezultat.  - rekao je selektor Slovenije nakon žreba. 

Foto: EPAIMAGES/Reuters

 

Ističe Matjaž Kek da nepoznanica neće biti budući da su Srbija, Engleska i Danska bili rivali Slovenije u poslednjih nekoliko godina, odnosno, od kako je on selektor reprezentacije. 

- U poslednje vreme smo igrali sa svim tim rivalima. Grupa svakako nije laka, nismo favoriti, ali moramo da budemo svesni svojih kvaliteta. Potrebno je da se dobro spremimo, imaćemo u januaru jednu, a pored toga još četiri. Gradovi domaćini su dobri, pristupačni za navijače. Sada moramo da odaberemo bazu. Ne znam da li nam treba veći motiv od ovakvih rivala - jasan je Matjaž Kek.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nedimović otkrio gde će boraviti "orlovi!" Srbi iz Nemačke su ovo čekali!
Fudbal

Nedimović otkrio gde će boraviti "orlovi!" Srbi iz Nemačke su ovo čekali!

Izabranici Dragana Stojkovića na startu grupe C kontinentalnog takmičenja naredne godine igraće protiv Engleske. Duel "orlova" i Gordog Albiona zakazan je za 16. jun na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu, a potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović otkrio je gde će se naš tim spremati za najveće bitke.

02.12.2023

19:39

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31