• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

17:23

Mukama Barselone nema kraja... Igračima strogo zabranjeno da se tuširaju na stadionu!

Tanjug/AP

Fudbal

Mukama Barselone nema kraja... Igračima strogo zabranjeno da se tuširaju na stadionu!

Podeli vest

Na finansijske probleme nadovezala se suša u Kataloniji...

Trude se fudbaleri Barselone da makar na terenu rasteraju crne oblake koji već neko vreme prate katalonskog giganta. Na mahove im ide, ali i njima povremeno ponestane "baterija". Jasno je da razlog za to leži i u katastrofalnoj organizaciji kluba, pre svega zbog loše finansijske situacije. 

Barselona grca u dugovima, rasprodala je većinu svoje imovine i malo šta joj još uvek pripada. Letos je klub uložio veliku količinu novca u transfere kako bi na terenu pokušao da dođe do bilo kakve zarade, za sada, ide u dobrom smeru, makar u Ligi šampiona. No, sve to pokvarile su vremenske nepogode u Kataloniji koje bi dodatno mogle da otežaju situaciju unutar svlačionice. 

Naime, uoči meča protiv Đirone igračima je stigla zabrana od lokalnih vlasti da se tuširaju na stadionu. Razlog za to leži u činjenici da je Kataloniju pogodila nezapamćena suša i da je količina vode za potrošnju ograničena. 

Foto: Tanjug/AP

 

Kako prenosi radio stanica "Kadena SER" pred Barselonu je stavljen ultimatum - ili će se odreći polivanja terena ili tuširanja igrača. Jasno je, odlučili su se  za drugu opciju. 

Podsećamo, Barselona svoje mečeve privremeno igra na stadionu "Monžuik" budući da se "Nou Kamp" renovira. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija