• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

06:27

Zvezdaši, setite se 6:0, 6:1, 4:0... Stojić kaže da Zvezda jednu stvar ne sme da uradi

Starsportphoto©

Fudbal

Zvezdaši, setite se 6:0, 6:1, 4:0... Stojić kaže da Zvezda jednu stvar ne sme da uradi

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija savladali su ekipu Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" (2:3), iako su se crveno-beli dva puta vraćali sa dva gola minusa, u poslednjem kolu Lige šampiona

Šampion Srbije se porazom od šampiona Evrope oprostio od najjačeg takmičenja. Posle meča, stručni konsultant TV Arena sport Ranko Stojić ocenio je da je Zvezda odigrala dobru utakmicu. Takođe, smatra da su crveno-beli bili konkurentan rival ove godine u Evropi.

- Rekli smo da je vrlo važno da Zvezda bude konkurentna, bila je do kraja i kada to pogledamo, to je zaključak svih šest utakmica, poseban napredak je viđen u odnosu na prethodne godine. Bez obzira na neke podvige iz prethodnih sezona, sećamo se kako je prošla protiv Bajerna 6:0, Pari Sen Žermena 6:1, protiv Totenhema dva puta 4:0... Zvezda je pokazala da može, uz određene korekcije, pre svega u odbrani i ispred odbrane, ovaj tim ima perspektivu. Mislim da i ovaj presing Bahara polako počinje da daje rezultat - kazao je Ranko Stojić.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Smatra da nema razloga za nezadovoljstvo.

- Nikako ne bi trebalo biti negativan, moglo je biti i četiri, pet bodova, Zvezda je u mnogim utakmicama bila na jedan gol. Tek sad kad smo videli protiv Sitija, žal je što nije osvojen bod. Rekao sam pred meč da nije najvažnije pobediti, ali Zvezda je pokazala visok kvalitet igre.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Stojića je oduševio Hvang In Boma.

- Hvang je po meni igrač utakmice, na kraju nije mogao da diše. Uneo je toliko napora, u maksimumu trčanja, sprintera. Gospodin Bahar je u pravu kad kaže da su svi igrači dali maksimum i svi zvezdaši mogu biti ponosni na njih.

Već se spekuliše da bi Zvezdu mogli da napuste Jovan Mijatović i Kosta Nedeljković.

- Samo ako je neka velika muka onda prodavati ovakve igrače sa 18, 19 godina, ali i to je neka neminovnost. I nije samo Mijatović, nije samo Nedeljković, debitovao je Kabić, izuzetan potencijal. Zvezda ima ogromnu perspektivu, uz određene korekcije i ovu progresiju, Zvezda može da napravi izuzetne stvari u Evropi. 

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

Iako je Siti igrao bez povređenih Kevina De Brujnea, Erlinga Holanda, prvog golmana Edersona, Bernarda Silve, Rodrija, Kajla Vokera, Joška Gvardiola... Stojić kaže da bi i ovaj tim "građana" bio veoma uspešan u bilo kojoj od liga "petice".

- Ovaj tim Mančester sitija sa jednim napadačem, sem španskog prvenstva, bio bi u svim Ligama petice u prvih pet. Brze informacije, brze noge, tačno se zna ko gde stoji. Prvo poluvreme je Siti odigrao perfektno, taktički, na svaki način.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija