• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2023

20:50

Čukaričkom nije pomogao ni igrač više! Šesti poraz "brđana" za kraj evropske avanture

profimedia

Fudbal

Čukaričkom nije pomogao ni igrač više! Šesti poraz "brđana" za kraj evropske avanture

Podeli vest

Fudbaleri Genka pobedili su na domaćem terenu Čukarički rezultatom 2:0 u poslednjem meču grupne faze Lige konferencija.

Bilo je jasno i pre početka ovog meča fudbaleri Čukaričkog ne mogu da se da nadaju prolasku u nokaut fazu Lige konferecnija i da će biti poslednji u grupi. Posle ove utakmice oni su završili ovo akmičenje sa šest poraza i nula bodova.

Nisu se ni večeras momci s Banovog Brda pokazali dobro kada je evropska scena u pitanju. Belgijski tim je bio dominantan i zasluženo je došao do tri boda  i druge pobede u Ligi konferecnija.

Belgijski tim je šansu za vođstvo imao već u devetom minutu, ali Painsil nije bio precizan sa bele tačke. Međutim u 21. minutu Fadera je asistirao Hejnenu koji je spretno matirao golmana Čukaričkog Filipovića.

Foto: profimedia

 

 

Samo 12 minuta kasnije, Genk je morao da nastavi meč sa igračem manje pošto je Galarca zbog nesportskog ponašanja dobio direktni crveni karton.  Međutim nije to mnogo pomoglo "brđanima" koji nisu uspeli da iskoriste tu prednost.

Konačan rezultat na ovom susretu je postavio Painsil koji je bio precizan u 57. minutu i tako se iskupio domaćim navijačima za promašeni penal u prvom poluvremenu.

Čukarički je tako završio takmičenje kao poslednji bez bodova, Genk je treći sa devet bodova, a dalje su prošli Ferencvaroš sa 10 bodova i Fiorentina sa dva boda više. Nisu se najbolje pokazali Čukarički u svom debiju u evropskom takmičenju sa gol razlkom 2:16, ali ni grupa nije bila laka.

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija