• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2023

15:40

Problem! Holand neizvestan za Svetsko klupsko prvenstvo

EPA Images

Fudbal

Problem! Holand neizvestan za Svetsko klupsko prvenstvo

Podeli vest

Fudbaler Mančester Sitija Erling Holand neizvestan je za mečeve na Svetskom klupskom prvenstvu

Ovu informaciju koja se nimao ne dopada navijačima "građana" saopštio je danas menadžer "građana" Pep Gvardiola.

- Danas je došao u klub, doktori će obaviti novi pregled, pa ćemo videti. Bio je na terapiji. Nadam se da će putovati sa nama u Saudijsku Arabiju. Mislim da neće biti spreman da igra protiv Kristal Palasa. Nije u pitanju prelom, već jak udarac koji dobio u stopalo. Doktori kažu da moramo da pratimo situaciju dan za dan ili nedelju za nedelju i da vidimo kako će se osećati - rekao je Gvardiola na konferenciji za medije, a prenosi zvanični sajt kluba.

Mančester Siti u subotu igra protiv Kristal Palasa u Premijer ligi, a u utorak će u polufinalu Svetskog klupskog prvenstva na megdan pobedniku četvrtfinala između Leona (Meksiko) i Urave (Japan).

Finale SP za klubove je na programu 22. decembra. Sve utakmice će se igrati u Džedi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija