• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2023

17:21

Grof pronašao novi angažman i preuzeo Nefči! (FOTO)

Masha Bandjur

Fudbal

Grof pronašao novi angažman i preuzeo Nefči! (FOTO)

Podeli vest

Bivši trener Zvezde karijeru nastavlja u Azerbejdžanu.

Nakon kraće pauze - Miodrag Grof Božović vraća se trenerskom poslu. Legendarni crnogorski stručnjak danas je predstavljen u novom klubu, a karijeru nastavlja na klupi Nefčija iz Bakua. 

Velikan iz Azerbejdžana promovisao je Božovića u novog šefa struke samo nekoliko sati nakon što je smenjen Adrijan Mutu. 

„Hvala na lepom dočeku. Znam da je ovo klub sa velikom tradicijom, jedan je od najboljih u Azerbejdžanu. Zato znam kakvi su zahtevi u Nefčiju: minimum drugo mesto u ligi i trofej Kupa. Radio sam u Rusiji sa trojicom igrača koji nose ovaj dres: Mirzovim, Mahmudovim i Alijevim. Znam njihove mogućnosti. Ipak, fudbaleri moraju svakodnevno da se dokazuju, kao i svi drugi“, rekao je Božović na promociji pred novinarima.

Miodrag Božović u Baku stiže sa ciljem da Nefčiju vrati šampionsku titulu. Situacija nije sjajna budući da novi klub crnogorskog stručnjaka zauzima treće mesto ubedljivo iza Karabaga i Zire. 

Poslednjih meseci se šuškalo da bi Grof mogao nazad u Rusiju gde je imao poslednji posao na klupi Arsenala iz Tule, ali je poziv iz Nefčija pokvario planove. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!
Politika

Oteo tri srpska policajca! Određen pritvor OVK teroristi!

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu - Odeljenje za ratne zločine, odredio je danas pritvor od 30 dana Tefik Mustafi, koji je u subotu uhapšen na prelazu Merdare zbog sumnje da je 1999. godine, tokom sukoba na KiM izvršio ratni zločin.

03.06.2024

19:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija