• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2023

16:21

Lazevski zagrmeo posle žreba: Daću 300 odsto protiv Zvezde u Kupu!

Starsportphoto

Fudbal

Lazevski zagrmeo posle žreba: Daću 300 odsto protiv Zvezde u Kupu!

Podeli vest

Daću gas protiv Crvene zvezde i 300 odsto svojih mogućnosti. Posebno ću biti motivisan protiv njih- kaže Aleksandar Lazevski, fudbaler i predsednik Vršca, koji će u četvrtfinalu Kupa Srbije igrati protiv aktuelnog šampiona naše zemlje.

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije održan je u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama, a opšte je mišljenje da je najbolje prošla Crvena zvezda, branilac trofeja.  Naime, crveno-beli će na svom terenu igrati protiv drugoligaša Vršca.

Alfa i omega jedinog predstavnika Prve lige Srbije u ovoj fazi takmičenja je Aleksandar Lazevski, nekadašnja uzdanica Partizana.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Fudbaler, koji je istovremeno i predsednik fudbalskog kluba Vršac, otkrio je koja mu je bila prva reakcija nakon što je saznao rivala.

- Uh, nisam to želeo! Koliko mi je bilo drago, toliko i nije. Biće to lepa prilika da promovišemo klub i grad, ali smo dobili pakleno teškog protivnika. Sa marketinškog aspekta sam prezadovoljan, ali sa sportskog ne - iskreno će Lazevski.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Ne predaje se unapred iskusni defanzivac, iako je njegova ekipa autsjader protiv najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Imamo mnogo mladih igrača željnih dokazivanja i ovo će im biti sjajna prilika za to. Svesni smo snage Crvene zvezde, ali nećemo se unapred predati. Bez obzira na sve, biće to sigurno lepa utakmica za nas. Kada se izvuče Mančester siti u Ligi šampiona, mahom svi "plaču", mi to nećemo činiti sada kada se sastajemo sa favoritom.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Ne krije Lazevski da će imati ogroman motiv u duelu sa Crvenom zvezdom, protiv koje je poslednji put igrao kao fudbaler Partizana pre više od decenije.

- Ne sumnjajte da ću dati maksimum. Vrlo sam motivisan i daću pun gas i 300 odsto u tom meču! Koliko se sećam imam pozitivan skor kada su crveno-beli u pitanju. Bila bi senzacija da režiramo čudo, ali ništa nije nemoguće.

Ne plaši se prekaljeni levi bek "brzanjaca" tima iz Ljutice Bogdana, a nije želeo o pojedincima iz ekipe Vladana Milojevića.

- Ne bih mogao ni želeo da izdvojim nekoga, jer je Zvezdina ekipa toliko dobra i moćna. Kroz celu karijeru me prate ti brzonogi igrači i ne plašim ih se. Imao sam ih nasuprot sebe sa 19 godina, imam ih i sada sa 36 - poručio je  kroz osmeh Aleksandar Lazevski za Informer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija