• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2024

12:33

Superligaš promovisao Trajkovića i spremio vrhunska pojačanja! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Superligaš promovisao Trajkovića i spremio vrhunska pojačanja! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbalski trener, Nikola Trajković, nakon dva meseca vratio se na mesto šefa stručnog štaba Radničkog iz Niša i odmah po povratku je istakao šta će biti prioritet kluba.

Mladi šef stručnog štaba Nišlija napustio je sredinom novembra Radnički,  nakon čega ga je nasledio Slavoljub Đorđević.

Ipak, u klubu su procenili da Trajković najbolja opcija i odlučili su da ga vrate na klupu.

- Prioritet prioriteta je da Radnički ostane u Superligi. Moj lični cilj je da to uradimo bez onih stresnih baraž utakmica, pripremaćemo se protivnika po protivnika - poručio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Foto: Radnički Niš

Bratislav Ristić (levo) i Nikola Trajković

 

 

Ne krije čovek koji se treći put vratio u klub (prvi put bio u ulozi asistenta), da je pomno pratio igre kluba koji se bori za opstanak.

- Pratio sam Radnički. Poznajem Đorđevića, ekipa je napredovala, pokušaćemo da to iskoristimo, da ekipa bude konkurentna - kaže Trajković. 

 

 

Promovisan je i novi sportski direktor, a tu funkciju će obavljati Bratislav Ristić. On ne krije da je želja kluba Andrija Luković, doskorašnji fudbaler azerbejdžanske Zire i nekadašnji mladi reprezentativac Srbije.

 

Foto: Radnički Niš

Bratislav Ristić (levo) i Nikola Trajković

 

- Otišlo je 11 igrača. Pregovaramo sa još dvojicom da napuste Radnički. Takođe, danas očekujemo promociju još jednog novog fudbalera a u narednim danima da se pojačamo sa još nekoliko imena! Zainteresovani smo za Andriju Lukovića, a da li će on biti promovisan, ostaje nam da vidimo - zaključio je Bratislav Ristić.

Na početku zimskih priprema Nikola Trajković će moći da računa na Dragana Rosića, Dimitrija Stevanovića, Uroša Kitanovića, Nemanju Belakovića, Stefana Cvetkovića, Bazila Jamkama, Filipa Fraja, Savu Petrova, Aleksandra Vojnovića, Davida Petrovića, Vasilija Bakića, Andreja Stojanovića, Pavla Ivelju, Vanju Ilića, Aleksandra Mesarovića, Milorada Stajića, Lijama Ajada, Semira Smailagića, Kolinca Faija, Mihajla Terzića, Simeona Ćirića i Stefana Lazovića.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija