• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

18:50

Haos u Engleskoj! Navijači upali na teren i prekinuli utakmicu (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

Haos u Engleskoj! Navijači upali na teren i prekinuli utakmicu (VIDEO)

Podeli vest

Utakmica između fudbalera Redinga i Port Vejla u engleskoj Ligi 1 prekinuta je u 20. minutu zbog upada domaćih navijača na teren.

Pristalice Redinga odlučili su da prekinu meč kako bi izarazili svoje nezadovoljstvo prema vlasniku kluba Daiju Jongeu. Ovaj incicent je još samo jedan u nizu protesta navijača protiv uprave kluba. 

Oni su već duže vreme u ratu sa prvim čovekom Redinga, koga krive za loše vođenje kluba, koji je u zoni ispadanja i zauzima 21. mesto u trećoj engleskoj ligi. 

Domaći navijači su na početku utakmice uleteli na teren i zapalili baklje, a podršku su im pružili i gostujuće pristalice Port Vejla, koji su ih bodrili sa tribina.

 

Čelnici Redinga su putem društvenim mreža pokušali da smire situaciju i apelovali su na navijače da napuste teren, jer bi klub zbog ovog incidenta mogao da bude drastično sankcionisan. 

"U potpunosti smo svesni u razumemo frustracije navijača. Ali, moramo da upozorimo da ulazak na teren i ubacivanje predmeta na teren dovode do opasnosti da meč bude prekinut i da može da dovede i do sankcija lične prirode. Razumemo nervozu navijača. Molimo vas, napustite teren. Klub može da se suoči sa ozbiljnim posledicama ukoliko se utakmica ne odigra", napisali su iz Redinga na "X". 

Međutim, navijači nekadašnjeg premijerligaša su se oglušili na saopštenje svog kluba, pa je utakmica na kraju i otkazana. Sada ostaje da se vidi hoće li meč biti odigran u novom terminu ili će biti registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist Port Vejla.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija