• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

23:11

Kakvo iznenađenje! Srbin dao gol, pa rešio da promeni klub! Htela ga i Zvezda

Starsportphoto

Fudbal

Kakvo iznenađenje! Srbin dao gol, pa rešio da promeni klub! Htela ga i Zvezda

Podeli vest

Na stolu je trogodišnji ugovor.

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović (29) napušta španski Hetafe i seli se u Atinu, gde će potpisati trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, javljaju grčki mediji!

Iskusni vezista, koji je večeras postigao sjajan gol u porazu Hetafea od Osasune, kako prenosi grčka "Gazeta", najverovatnije će odigrati predstojeću polusezonu u dresu španskog tima, a onda će od leta i zvanično postati član "zelenih". U pitanju je trogodišnji ugovor, što znači da bi mogao da bude saigrač sa kolegama iz reprezentacije Filipom Đuričićem i Filipom Mladenovićem.

Foto: Starsportphoto

 

 

Maksimoviću, prema dostupnim podacima, ističe ugovor sa Hetafeom 30. juna ove godine, što znači da će u Panatinaikos preći bez obeštećenja. Međutim, pojedini izvori javljaju, moguće je i da u Atinu stigne pre zvaničnog isteka ugovora sa Hetafeom. Kako bilo, izvesno je da će u narednim sezonama nositi dres "zelenih", nakon sedam godina provedenih u Španiji.

Kako javlja "Gazeta", dogovor je već postignut i ostaje da ga samo potvrde i klubovi.

"Maksimović je potpisao za Panatinaikos! Još jedan sjajan transfer Panatinaikosa, obukao je Nemanju Maksimovića u zeleno. Iskusni vezista prihvatio je predlog kluba i obući će dres Panatinaikosa. On će igrač ovog kluba postati od leta 2024. godine, mada ostaje otvorena opcija da li će možda doći i u toku zimskog prelaznog roka", navodi pouzdani grčki portal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija